Winkelbegeleider Zuivelhoeve (fulltime)


Ben jij een echt ‘retaildier’ en heb jij een passie voor kaas en delicatessen? Wil jij jouw retail en food kennis in gaan zetten om onze nieuwe franchisers met hun winkelteam een vliegende start te geven bij het openen en runnen van hun eigen Zuivelhoeve winkel?

Misschien is dit wel jouw unieke droombaan!

Winkelbegeleider Zuivelhoeve (fulltime)

Door onze sterke groei zijn we op zoek naar een gedreven winkelbegeleider die ons hechte en gezellige team komt versterken bij het exploiteren van onze nieuw te openen winkels en het professioneel begeleiden van onze franchisenemers. Bij voorkeur ben je woonachtig in het midden of zuiden van het land. 

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 75 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. Alle winkels bevinden zich op A1-locaties, ingericht met dezelfde herkenbare huisstijl. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten ambachtelijk bereide kaasspecialiteiten aangevuld met noten, tapas en andere delicatessen.

Meer weten over onze winkels? Lees dan zeker verder op Zuivelhoeve Webshop | Onmeunig lekker!

De baan:
Wanneer we een nieuwe winkel openen ben jij als eindverantwoordelijke degene die vanaf dag één betrokken is en hier de scepter zwaait. De eerste 2 maanden ben je op deze locatie intensief bezig met alles wat komt kijken bij het succesvol opbouwen van een Zuivelhoeve winkel en met het begeleiden van de ‘franchisenemer in opleiding’, tótdat hij of zij geheel zelfstandig de winkel kan runnen bij de overname samen met zijn nieuwe team. Tot jouw werkzaamheden behoren o.a.:

  • Het winkelteam opleiden en begeleiden op de winkelvloer, inplannen en aansturen.
  • Het zelf meedraaien en voorop gaan om het gewenste service- en kwaliteitsniveau aan te geven.
  • Het winkelbeeld op niveau houden.
  • Administratieve taken als het kasboek, geldstromen en HACCP registratie beheren.
  • Inkoop en verwerking producten.
  • Inzetten op overige zaken die bijdragen aan het succes van de betreffende Zuivelhoeve winkel.

Je bent in deze rol veel onderweg want jij bent verantwoordelijk voor het opzetten en continue verbeteren van de Zuivelhoeve winkels in het hele land, met name in midden en zuiden. Het gaat om een zelfstandige, afwisselende baan en zéker niet om een ‘9-5’ baan dus!

Wij vragen
In de meest ideale situatie heb jij een retail achtergrond binnen food, en heb je kennis van kaas en versproducten. Jij hebt verkoopervaring in de branche, bij voorkeur met kaas en delicatessen opgedaan. Bovenaan staat jouw passie voor retail en klantbeleving!

Bij Zuivelhoeve staat kwaliteit hoog in het vaandel, dat vragen we ook van jou; je hebt een professionele en verantwoordelijke instelling en legt de lat hoog. Jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk te noemen, je weet met jouw enthousiaste persoonlijkheid mensen te overtuigen en voor je te winnen. Het is belangrijk dat jij je goed voelt in een mobiele functie waarbij je veel onderweg bent. Jij bent dan ook flexibel als het gaat om werktijden, iemand die snel en makkelijk kan schakelen als dat nodig is en van nature in oplossingen denkt.

Verder vragen we het volgende:

  • Opleidingsniveau MBO+ / HBO niveau bij voorkeur in de Horeca/Food/Bedrijfskundig.
  • Cijfermatig inzicht en managementvaardigheden.
  • Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een B rijbewijs. 

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
Wij zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV,  graag voor 22 mei tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Yvonne Holthuis via 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.