Verkoopmedewerker Zuivelhoeve Utrecht Nachtegaalstraat (fulltime/parttime)


Lijkt het jou fantastisch om in een heerlijke delicatessenzaak te werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Voor onze mooie nieuwe winkel in Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's die ons team komen versterken.  

Verkoopmedewerker Zuivelhoeve (fulltime/parttime)

Locatie: Nachtegaalstraat (Utrecht)

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 80 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. In onze Zuivelhoeve winkels wordt, naast onze eigen Zuivelhoeve producten, een uitgebreid assortiment gevoerd van Hollandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Ons motto is: “Als je weet wat je eet, proef je meer!”

Wil jij graag de handen uit mouwen steken op zaterdag en eventueel doordeweeks na schooltijd? Lijkt het jouw interessant op meer te leren over kaas en je te ontwikkelen tot verkooptalent? Wij leren het je graag!


De baan
Als inpakmedewerker ben je onmisbaar om al onze producten netjes in te pakken en zorg je er voor dat de schappen mooi gevuld blijven.

Als verkoopmedewerker weet jij met enthousiasme en vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen. Je zorgt ervoor dat de winkel er elke keer weer netjes uitziet zodat de klanten graag in de winkel komen.

Wij vragen
Jij bent iemand die er van geniet om klanten te helpen en te adviseren. Je bent leergierig en wilt je graag verdiepen in de producten die je verkoopt. Met jouw enthousiasme en inzet ben je echt een aanwinst voor het team. Je hebt oog voor detail, een goed gevoel voor commercie.

Als inpakmedewerker vragen we vooral enthousiasme en inzet. Jij steekt graag de handen uit de mouwen!

 

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?

Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van korte motivatie en CV, graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl  Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Neem dan contact op met Yvonne Holthuis, Recruiter, via 06-39074002.