Coördinator E-Commerce Zuivelhoeve (32-40 uur)


Wil jij een super toffe baan waarbij je jouw e-commerce skills kunt combineren met jouw creativiteit en talent voor coördineren? Kom jij het beste tot je recht in een echte ‘spin in het web’ functie? Lees dan snel verder!

Coördinator E-Commerce

Zuivelhoeve Winkelbedrijven | Oldenzaal (32-40 uur)

 

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is een toonaangevende specialiteiten franchiseformule met ruim 80 winkels. Vanuit Oldenzaal werken we binnen ons hechte familiebedrijf met een enthousiast, gedreven team dagelijks aan het beleveren en ondersteunen van onze ondernemers. Naast onze eigen zuivelproducten, voeren we een uitgebreid assortiment van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. 

Door de sterke groei van het aantal winkels en een snelgroeiend e-commerce segment, zijn wij op zoek naar een ambitieuze coördinator e-commerce die toe is aan een 2e carrièrestap.

De baan
Als e-commerce coördinator ben je bezig met het optimaliseren van de webshop en het ontwerpen van online marketing campagnes. Daarnaast ondersteun je de ruim 80 ondernemers bij hun digitale commerciële uitingen. Ook ben jij het aanspreekpunt voor B2B-platforms, waardoor je een belangrijke schakel bent tussen de winkels en de zakelijke klanten. Niet voor niets ben je dan ook de zogeheten ‘spin in het web’ en biedt deze functie jou uitdaging op veel verschillende vlakken.

Natuurlijk doe je dit niet alleen; samen met jouw marketing collega’s en externe partners (zoals online marketing bureaus en webbouwers) weet jij de online Zuivelhoeve beleving naar het volgende niveau te brengen. Werkzaamheden die hier bij horen zijn:

 • Beheren van de webshop en het toevoegen van nieuw assortiment
 • Optimaliseren van de Customer Journey en on-site ervaring.
 • Verbeteren van onze websites op het gebied van SEO.
 • Daarnaast houd jij je bezig met het bedenken, uitwerken en inrichten van de online marketing strategieën.
 • Opzetten van e-mailcampagnes.
 • Rapporteren, analyseren en opvolgen van de online campagnes.
 • Je begeleidt zakelijke offerte aanvragen en weet ons product te verkopen.
 • Omzetten van data naar het verbeteren van de online shop ervaring voor de klant.

Wat breng jij mee?
Als persoon ben jij iemand die van nature klantgericht is en commercieel (mee) kan denken. Je bent organisatorisch sterk, houdt het overzicht en ook als er adhoc veel op je af komt hou jij het hoofd koel. Communiceren doe je vlot en makkelijk, waarbij je positief en oplossingsgericht ingesteld bent. Je neemt graag initiatief, toont eigenaarschap in je functie en werkt daarbij graag samen met anderen. Daarnaast vragen we:

 • Een HBO opleiding, bij voorkeur richting commercie.
 • 2-5 jaar werkervaring in een commerciële (e-commerce) functie.
 • Kennis van o.a. online marketingkanalen en conversieoptimalisatie, Google Analytics, SEO, E-mail marketing/automation en Microsoft Excel.
 • Bij voorkeur ervaring met WordPress en WooCommerce of vergelijkbare systemen.
 • Tot slot beschik je over analytisch vermogen om inzichtelijke rapportages op te kunnen stellen.

Wij bieden

 • Een baan waarbij je echt bij kunt dragen aan de verdere groei en professionalisering van een grote webshop; Zuivelhoeve Webshop | Onmeunig lekker!
 • Je komt te werken in een fijn team waar de collegialiteit en prettige werksfeer door iedereen erg gewaardeerd wordt.
 • Je wordt onderdeel van een familiebedrijf waar de lijnen kort zijn met veel ruimte voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.
 • Jouw werkplek is binnen een moderne en sfeervolle kantooromgeving. 
 • Salaris passend bij jouw kennis en werkervaring.

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
Wij zien jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV,  graag voor 5 juni tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve Winkelbedrijven? Dan kun je contact opnemen met Yvonne Holthuis (recruitment) via 06-39074002 of y.holthuis@roerinkfoodfamily.nl.