Verkoopmedewerker Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp | Amsterdam (parttime/fulltime)


Lijkt het jou fantastisch om in een heerlijke kaas speciaalzaak te werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Voor onze winkel in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige collega die ons team komt versterken.

Verkoopmedewerker Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp (parttime/fulltime)

Locatie: Amsterdam (Buitenveldertselaan)

 

Word jij het gezicht van onze Kaashuis Tromp winkel in Amsterdam en wil je alles weten en leren over onze heerlijke kazen en noten? Dan maken wij graag kennis met jou! Je kunt minimaal 10 uur per week werken, bent flexibel inzetbaar, waarvan 1 dag in het weekend. Twijfel je of heb je vragen? Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 75 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. In onze Zuivelhoeve winkels wordt, naast onze eigen Zuivelhoeve producten, een uitgebreid assortiment gevoerd van Hollandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Ons motto is: “Als je weet wat je eet, proef je meer!”


De baan

Jij weet met enthousiasme en vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen. Je zorgt ervoor dat de winkel er elke dag weer netjes uitziet zodat de klanten graag in de winkel komen.

Wij vragen

Jij bent iemand die er van geniet om klanten te helpen en vakkundig te adviseren. Je bent leergierig en wilt je graag verdiepen in de producten die je verkoopt. Met jouw enthousiasme en inzet ben je echt een aanwinst voor het team. Je hebt oog voor detail en een goed gevoel voor commercie.

 

Interesse?

Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van korte motivatie en CV, graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl  Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Neem dan contact op met Yvonne Holthuis, Recruiter, via 06-39074002 of loop gerust even langs in de winkel!