Bedrijfsleider Zuivelhoeve Kijkduin


Heb jij een passie voor retail en ben jij een echte liefhebber van kaas? Dan maken wij graag kennis met jou!

Bedrijfsleider Zuivelhoeve Kijkduin (40 uur)

 

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 80 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten ambachtelijk bereide kaasspecialiteiten aangevuld met noten, tapas en andere delicatessen.

Wij geloven dat lekker eten alleen lekker en gezond is, als het met liefde en kunde is gemaakt met een directe verbinding tot de bron. Aandacht voor onze klanten, de vakkennis van het team en het open karakter van de winkel, maakt een bezoek aan de Zuivelhoeve tot een culinaire beleving, waarvoor onze klanten graag terug komen. 

Wij willen ons team gaan uitbreiden met een bedrijfsleider. Je krijgt bij ons veel vrijheid voor je creatieve ideeën en je bent het vaste gezicht van onze winkel. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zaken in de winkel zoals; het winkelbeeld, het team, de roosters, kasstromen, inkoop etc. Binding met de klant, advies op maat, dat is waar wij goed in zijn.

De baan

Je hebt een natuurlijke drive om de verwachting van de klant te overtreffen en iedere klant meer dan tevreden naar buiten te laten lopen. Dit doe je door een nette, verzorgde winkel neer te zetten, met jouw oog voor detail ontglipt jou niets. Samen met ons team zorg je voor een gezonde dosis klantobsessie. Jij weet anderen te inspireren en te motiveren. Daarnaast bedenk jij manieren om de winkelbeleving onder onze klanten te vergroten.

Wij vragen

Jij bent enthousiast en gedreven om iets moois neer te zetten, je legt de lat altijd hoog en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je wilt bij ons graag het vak leren door je 100% in te zetten en jezelf ontwikkelen tot een kaas specialist en een ambitieuze winkelmanager.

Ervaring is fijn, kennis van kaas is niet verplicht. Affiniteit met onze producten, jouw persoonlijkheid, inzet en motivatie des te meer.

Wij bieden

  • Een marktconform salaris en een fijne werkplek.
  • Een interne opleiding als opstap naar kaas- en notenspecialist.
  • Een succesvolle retailformule met ondersteuning voor financieel advies, marketing, reclame en promotie.
  • Een webshop om zowel particulieren als zakelijke klanten online te bedienen.
  • Een intern netwerk met collega’s uit dezelfde branche, met regelmatige contactmomenten.

Interesse?
Wij zien we jouw sollicitatie, voorzien van een korte motivatie en CV,  graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl . Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Yvonne Holthuis via vacature@zuivelhoeve.nl.