Franchisenemer (in opleiding) Zuivelhoeve Kijkduin


Droom jij van je eigen specialiteiten winkel en heb jij net als wij een passie voor kaas? Als de ondernemer in jou er klaar voor is, komt deze kans niet voor niets voorbij!

Voor onze winkel in Kijkduin zijn we op zoek naar een gepassioneerde franchisenemer. Tevens bieden wij de mogelijkheid om eerst in dienst te komen als franchisenemer in opleiding. Zo kun je na deze periode met kennis van zaken starten als zelfstandig ondernemer op deze locatie.  

Franchisenemer (in opleiding)
Zuivelhoeve Kijkduin

 

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 80 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten ambachtelijk bereide kaasspecialiteiten aangevuld met noten, tapas en andere delicatessen.

Wij geloven dat lekker eten alleen lekker en gezond is, als het met liefde en kunde is gemaakt met een directe verbinding tot de bron. Aandacht voor onze klanten, de vakkennis van onze franchisenemers en het open karakter van de winkel, maakt een bezoek aan de Zuivelhoeve tot een culinaire beleving, waarvoor onze klanten graag terug komen. 

Als franchisenemer in opleiding voor onze winkel in Kijkduin leiden we jou vakkundig op, om uiteindelijk succesvol jouw eigen winkel te kunnen beheren. Je maakt daarbij gebruik van alle voordelen van ons mooie merk. Laat je inspireren op Franchisenemer worden - Zuivelhoeve??

Wat vragen wij van onze franchisenemer (in opleiding)? 

  • Een professionele, zelfstandige, commerciële en enthousiaste instelling met de ambitie om straks jouw eigen winkel te runnen.
  • De kernbegrippen klant- en gastvriendelijkheid, kwaliteit- en resultaatgericht en kaasliefhebber zijn jou op het lijf geschreven.
  • Natuurlijk woon je in de betreffende regio of ben je bereid hier naartoe te verhuizen.

Wat heeft Zuivelhoeve te bieden? 

  • De unieke mogelijkheid om bij ons alle kneepjes van het ondernemerschap te leren van gepassioneerde collega’s, in combinatie met een interne opleiding als opstap naar kaas- en notenspecialist.
  • Een succesvolle retailformule met ondersteuning voor financieel advies, marketing, reclame en promotie en gezamenlijke inkoopkracht.
  • Intern netwerk met collega’s uit dezelfde branche, met regelmatige contactmomenten.
  • Permanente evaluatie en begeleiding.

Interesse?
Spreekt het je aan om bij ons in opleiding te gaan en je eigen zaak te runnen onder de vlag van een mooi en succesvol familiebedrijf?

Wij zien we jouw sollicitatie, voorzien van een korte motivatie en CV,  graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl . Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Yvonne Holthuis (recruitment) via vacature@zuivelhoeve.nl of 06-39074002.