Logistiek medewerker | Zuivelhoeve Winkelbedrijven Oldenzaal (32-40 uur)


Ben jij toe aan een fijne werkgever waar teamspirit en kwaliteit hoog in het vaandel staan? Voel jij je thuis in een logistieke warehouse omgeving, waar we met zorg en aandacht er elke week voor zorgen dat onze (80!) Zuivelhoeve winkels op tijd hun producten ontvangen? Dan is dit misschien wel dé werkplek voor jou.

Logistiek medewerker | Orderpicker

Zuivelhoeve Winkelbedrijven Oldenzaal (32-40 uur)

 

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is in ruim 40 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende franchiseformule met een groeiend aantal winkels door heel Nederland. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.

Door de sterke groei én onze aanstaande verhuizing naar een vernieuwd DC (Oldenzaal), willen we ons hechte team uitbreiden met twee nieuwe collega’s die net als wij van aanpakken weten.

De baan

Als logistiek medewerker word je onderdeel van een team waarmee je samen verantwoordelijk bent voor het picken van de weekorders voor onze franchise winkels. Onze ondernemers bestellen op woensdag en zaterdag avond en worden standaard op vaste momenten de week erop beleverd. Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Het aan de hand van bestellijsten verzamelen en zorgvuldig controleren van artikelen voor een winkel volgens de richtlijnen van voedselveiligheid.
  • Het controleren van de THT datum van de artikelen, rekening houdend met specifieke klantafspraken.
  • Het signaleren van bijzonderheden, bijvoorbeeld breuk of onvoldoende voorraad, en melden bij de coördinator.

Functie-eisen:

Je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en bent gemotiveerd om samen met ons elke week weer de klus te klaren. Je hebt MBO werk- en denkniveau, werkt vlot en nauwkeurig. Liefst heb je al ervaring in een soortgelijke functie. Jouw persoonlijkheid is voor ons echter minstens zo belangrijk.

Wij bieden

Naast een goed salaris en prima arbeidsvoorwaaden, bieden wij je een prettige werkomgeving en maak je deel uit van ons dynamische, hechte familiebedrijf. Wij zijn ambitieus en bieden jou de mogelijkheden om met ons mee te groeien, zodat je je ook persoonlijk kunt blijven ontwikkelen.

Werktijden zijn in de basis van 7.00-16.00 uur (dagdienst) van maandag t/m vrijdag.

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten.

Interesse?
Wij zien jouw reactie en CV, graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie? Neem dan even contact op met Yvonne Holthuis (recruitment) via 06-39074002 (ook WhatsApp)