Operator | Zuivelhoeve (40 uur)


Wil jij graag werken in een landelijke, groene omgeving waar je de rust van de Zuivelhoeve ervaart als je naar je werk gaat? Ons familiebedrijf groeit en wij zijn op zoek naar collega’s die ons hechte team in Twekkelo komen versterken.

Procesoperator Zuivelhoeve (40 uur)

Hengelo 

Wat in 1981 is begonnen met de verkoop van zuivelproducten vanaf de boerderij is in 40 jaar uitgegroeid tot een familiebedrijf, waar met gepaste trots dagelijks gewerkt wordt aan de lekkerste ambachtelijke zuivelproducten. Als Procesoperator bij Zuivelhoeve zorg je voor een efficiënt en kwalitatief optimaal verloop van de bereiding van onze hoogwaardige zuivelproducten. Dit gebeurt in een fijne werksfeer, waar echt samen gewerkt wordt. Goed om te weten is dat we in een 3 ploegencyclus werken. 

Wat ga je doen?

  • Jij zorgt er voor dat er een lijn opgebouwd wordt en dat de productie op rolletjes loopt; je bent bezig met het bedienen, omstellen en bijregelen van de vul- en verpakkingsmachines, trayvouwers en randapparatuur (zoals bijvoorbeeld een printer);
  • Daar hoort ook het demonteren en reinigen van vulonderdelen en vruchtentanks bij;
  • Steekproefsgewijs voer je controles uit op afvulgewicht, codering, temperatuur, smaak, kleur, verpakking etc.;
  • Voor een goed verloop van het productieproces is het van groot belang dat je goed communiceert en overlegt met de verschillende afdelingen zoals expeditie, procesafdeling en tray-vouwers;
  • Ook lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines voer je uit en kleine storingen verhelp je, eventueel in overleg met de teamleider of Technische Dienst;
  • Bij Zuivelhoeve hebben we meerdere afvullijnen, deze zijn niet identiek waardoor er voldoende afwisseling in je werkzaamheden aanwezig is.

Wie ben jij?

Jij voelt je thuis binnen onze no-nonsense, aanpakkerscultuur. Kwaliteit en samenwerken staan bij jou hoog in het vaandel. Je hebt een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en staat bent positief en leergierig ingesteld.

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting Levensmiddelen Technologie / Zuivel of een vergelijkbare studie;
  • Je hebt werkervaring in de levensmiddelenindustrie, bij voorkeur in de procesindustrie;
  • Je hebt kennis van HACCP;
  • Tot slot is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift.

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
Wil je meer weten over ons of over de vacature, neem dan contact op met Ans Odink, via 074-2424907 of mail je CV met een korte motivatie naar vacature@zuivelhoeve.nl
Een afspraak is snel gemaakt. Wij kijken uit naar jouw reactie!