Storings-en Onderhoudsmonteur Zuivelhoeve (fulltime)


Spreekt werken bij de Zuivelhoeve jou aan en werk je graag in een mooie, landelijke omgeving? Zorg jij er straks voor dat onze machines de lekkerste toetjes (blijven) maken? In Twekkelo (Hengelo) zijn we op zoek naar een collega binnen onze Technische Dienst die graag mee wil bouwen aan het succes van Zuivelhoeve!

 

Storings- en Onderhoudsmonteur Zuivelhoeve (32-40 uur)

Locatie: Hengelo

 

Als jij denkt dat je met jouw technische kennis en ervaring een goede bijdrage kunt leveren dan maken we graag kennis met jou. We zijn op zoek naar zowel Elektro als Mechanisch monteurs.

Bekijk hier de vacaturevideo: Storings- en Onderhoudsmonteur Zuivelhoeve Hengelo (32-40 uur) | Roerink Food Family

Nieuwsgierig? Bel of app via 06-390 74 002, of stuur een mailtje naar vacature@zuivelhoeve.nl ter attentie van Yvonne Holthuis, dan maken we een afspraak. Vragen stellen mag altijd en de koffie staat klaar!

Wij bieden

 • Een mooie zelfstandige baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarin je echt bij kunt dragen aan de groei en ontwikkeling van een succesvol Twents familiebedrijf.  
 • Goede arbeidsvoorwaarden die we graag persoonlijk met je bespreken. 
 • Een fijne, groene werkomgeving waar samenwerken en kwaliteit voorop staan.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei middels scholing en nieuwe technische uitdagingen. 

Wat ga je doen?

Als Elektro, Mechanisch of Allround storings- en onderhoudsmonteur zorg je samen met jouw collega’s voor het draaiend houden van ons machinepark. Naast de reguliere onderhouds- en controle werkzaamheden verhelp je snel en efficiënt eventuele storingen.

 • Je bent bezig met correctieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden aan machines en proces- en bedrijfsinstallaties, mede op basis van het onderhoudsplan. Hierbij zorg je voor een optimale afstelling van onze machines en bedrijfsinstallaties;
 • Je lokaliseert en analyseert storingen aan machines en elektrische / mechanische / PLC geautomatiseerde systemen.
 • Je vindt het leuk om verbeter voorstellen te doen voor wat betreft machines, proces, besturing en onderhoud.
 • Je bent actief betrokken bij opstart en uitvoer van projecten en modificaties.

Wij vragen wij?

 • Een MBO opleiding in de richting mechatronica en/of elektrotechniek (of vergelijkbaar).
 • Heb je geen diploma maar denk je ons wel te kunnen overtuigen van jouw technische kennis en vaardigheden, dan maken we ook graag kennis met jou.
 • Een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel is voor ons een must. Daarnaast ben je goed in het bedenken van oplossingen en wil jij jezelf graag blijven ontwikkelen.
 • Je bent je bewust van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, milieu, HACCP en hygiëne tijdens het werk op de Zuivelhoeve. 
 • Je wilt werken in een 2 ploegendienst (werktijden tussen 7.00 en 22.00 uur) en bent bereid om consignatiediensten te draaien. (1 week per maand met toeslag)

Wij zijn

De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?

Bel of app Yvonne Holthuis, Recruiter, via 06-390 74 002 of mail je CV naar vacature@zuivelhoeve.nl
Een afspraak is snel gemaakt! Wil je misschien liever werken in Oldenzaal bij De Dessert Meesters? Ook hier hebben we interessante mogelijkheden voor jou.