Stagiair Productontwikkeling Roerink Food Family (32-40 uur)


Ben jij 2e of 3e jaars student Levensmiddelen Technologie en op zoek naar een veelzijdige meewerkstage? Wil jij je graag goed oriënteren op jouw toekomstige carrière in de levensmiddelen sector? Bij Roerink Food Family (Zuivelhoeve) is per februari 2023 weer plek voor een gedreven en enthousiaste stagiair en bieden we jou graag deze mogelijkheid. Reageer snel!

Stagiair Productontwikkeling (32-40 uur)

Roerink Food Family | Zuivelhoeve

 

Roerink Food Family is een familiebedrijf met drie verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt®, Boer’n Vla® en het lekkerste ijs gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

Zuivelhoeve (Twekkelo)
Wat in 1981 is begonnen met de verkoop van zuivelproducten vanaf de boerderij is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een familiebedrijf, waar met gepaste trots dagelijks gewerkt wordt aan de lekkerste ambachtelijke zuivelproducten. Onze plattelandszuivel wordt gemaakt van 100% verse weidemelk. De combinatie van kwalitatieve zuivelproducten en de transparante bijzondere verpakking maakt dat onze producten onderscheidend zijn in de markt.

De Dessert Meesters (Oldenzaal)
Bij De Dessert Meesters in Oldenzaal worden met veel liefde en passie de lekkerste desserts voor de retail gemaakt. Op basis van authentieke recepturen, ontwikkelen we op ambachtelijke wijze de lekkerste desserts. 

Als stagiair bij Roerink Food Family werk je voor zowel Zuivelhoeve als De Dessert Meesters. Je maakt onderdeel uit van ons gedreven Product Development team en krijgt de kans om een bijdrage te leveren aan alles wat we doen! Spreekt ons mooie A-merk jou aan en heb je affiniteit met vegan zuivel en ijs? Bel of mail ons dan snel!

Wat ga je doen?
Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Eigen onderzoek uivoeren op gebied van vegan zuivel/ijs; van je eigen proefopzet, tot het maken van monsters in de proefkeuken.
  • Ondersteuning van de afdeling Productontwikkeling bij diverse dagelijkse, praktische werkzaamheden.
  • Uitvoeren van analyses.
  • Contact onderhouden met leveranciers.
  • Bijdragen leveren aan projecten.

Wat vragen wij?

  • Je bent 2e of 3e jaars student Levensmiddelentechnologie en zoekt een meewerk stage.
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar en liefst in bezit van rijbewijs.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?
Een super leuke, leerzame stage bij een dynamisch familiebedrijf waar je van alle disciplines veel mee krijgt. Dit draagt bij aan een goede oriëntatie op jouw toekomstige carrière in de levensmiddelen. Je komt te werken in een gedreven, jong team.

  • Stagevergoeding van € 300,- per 4 weken o.b.v. fulltime stage + reiskosten vergoeding.
  • Goede persoonlijke begeleiding en volop leer- en ontwikkelmogelijkheden.

Spreekt deze stageplaats je aan? 
We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en een persoonlijke motivatie, graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl

Heb je vragen over de stage of wil je graag meer weten over Zuivelhoeve? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Yvonne Holthuis (HR/recruitment) via telefoonnummer 06-39074002.