Allround onderhouds- en storingsmonteur | De Dessert Meesters (32-40 uur)


Wil jij met jouw technische kennis en ervaring bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van ons mooie familiebedrijf? Wij zijn we op zoek naar versterking van onze Technische Dienst en bieden een mooie zelfstandige en uitdagende baan met een mooi toekomstperspectief.  

Allround onderhouds- en storingsmonteur | De Dessert Meesters (32-40 uur)

Oldenzaal

 Lijkt het je mooi om te werken in een ondernemend en innovatief food bedrijf (onderdeel van de Roerink Food Family) waar je deel uit maakt van een hecht, gedreven team en samen het verschil kunt maken? Mail je CV naar vacature@dessertmeesters.nl dan maken we een afspraak, de koffie staat klaar!

Wat ga je doen?

  • Je bent bezig met correctieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden aan machines en proces- en bedrijfsinstallaties, mede op basis van het onderhoudsplan. Hierbij zorg je voor een optimale afstelling van onze machines en bedrijfsinstallaties;
  • Je lokaliseert en analyseert storingen aan machines en elektrische / mechanische / PLC geautomatiseerde systemen;
  • Je vindt het leuk om betrokken te zijn en verbeter voorstellen te doen voor wat betreft machines, proces, besturing en onderhoud;
  • Je bent actief betrokken bij opstart en uitvoer van interessante projecten en modificaties;
  • Vanzelfsprekend ben je je bewust van een goede naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, milieu, HACCP en hygiëne tijdens het werk.

Wij vragen
Je bent zelfstandig ingesteld en hebt een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent goed in het bedenken van oplossingen en wilt jezelf graag blijven ontwikkelen. Verder vragen we:  

  • Een MBO opleiding, in de richting mechatronica en/of elektrotechniek (of vergelijkbaar);
  • Enige jaren relevante werkervaring in de procesindustrie en/of levensmiddelenindustrie, of de interesse om hierin te gaan werken;
  • Je bent bereid om in een 2 ploegendienst te werken en consignatiediensten te draaien;
  • Heb je misschien ook nog een aanvullende opleiding proces- en/of  besturingstechniek is dat natuurlijk altijd een pré. Dat geldt ook voor affiniteit met robotisering. 

Wij bieden
Een goed salaris en een professionele werkomgeving waar samenwerken, een fijne werksfeer en kwaliteit voorop staan. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en groei. 

Wij zijn
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
Wil je meer weten over ons of over de vacature, neem dan contact op met Ans Odink, via 074-8001804 of mail naar vacature@dessertmeesters.nl 

Een afspraak is snel gemaakt! Wil je liever werken bij de Zuivelhoeve in Twekkelo (Hengelo)? Ook hier hebben we mogelijkheden voor jou.