Operator | De Dessert Meesters (32-40 uur)


Wil jij graag werken in een moderne en duurzame werkomgeving? Onze ijsproducten zijn favoriet en we groeien hard! Kom jij ons gezellige en gedreven team in Oldenzaal versterken?

Operator | De Dessert Meesters (32-40 uur)

Oldenzaal 

De Dessert Meesters maakt samen met Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkels en De IJsnerds deel uit van de Roerink Food Family, een hecht familiebedrijf waar mensen graag werken. Smaak en kwaliteit staan voorop in ons bedrijf. Geldt dit ook voor jou dan maken wij graag kennis met jou!

Als proces operator bij Dessert Meesters zorg je er voor dat onze ijsproducten van ijssalonkwaliteit verkocht kunnen worden in heel veel supermarkten over de hele wereld. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor een goed verloop van het bereidingsproces binnen de vul- en inpakafdeling. Dit gebeurt in een fijne werksfeer, waar echt samen gewerkt wordt. 

Wat ga je doen?

 • Je houdt je hoofdzakelijk bezig met het bedienen, instellen en bijsturen van vul- en inpakmachines. Er zijn meerdere afvullijnen, deze zijn niet identiek waardoor er altijd voldoende afwisseling in je werkzaamheden aanwezig is;
 • Je doet de eindcontrole op afgevulde producten en houdt hiervan de administratie bij;
 • Communicatie voor een goed en efficiënt verloop van het productieproces is altijd belangrijk. Je hebt overleg met de verschillende afdelingen, zoals bijvoorbeeld met Logistiek of Kwaliteit, om alles op rolletjes te laten verlopen. Elke dag start je met een gezamenlijk ‘bord-overleg’ om alle lopende zaken en issues te bespreken, op te lossen en te verbeteren waar mogelijk. Jouw inbreng is hierbij heel belangrijk;
 • Ook voer je lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines uit en verhelp je kleine storingen, eventueel in overleg met de teamleider of Technische Dienst.

Wie ben jij?
Jij voelt je thuis binnen onze no-nonsense, aanpakkerscultuur. Kwaliteit, samenwerken en een positieve werksfeer zijn voor jou belangrijk. Je hebt een behoorlijke dosis  verantwoordelijkheidsgevoel en bent leergierig ingesteld. Verder vragen we:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur ervaring binnen de foodindustrie en kennis van HACCP;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Bereidheid om te werken in 2-ploegendienst.

Wij bieden jou

 • Een moderne, ruime en schone werkplek en omgeving;
 • Een baan met volop doorgroei- en ontwikkel mogelijkheden;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris;
 • Een innovatief, groeiend en fijn familiebedrijf waar je als werknemer gezien en gehoord wordt.

Wij zijn
Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Daarom gebruiken we weidemelk, scharreleieren en het beste fruit en weten precies waar onze ingrediënten vandaan komen. Ons magazijn is CO2-neutraal gekoeld en is gebouwd volgens de BREEAM duurzaamheidsbeoordelingsmethode (niveau 'excellent’).

Interesse?
Voor vragen kun je contact opnemen met Ans Odink via 074-2424907of mail je CV naar vacature@zuivelhoeve.nl.