Winkelmedewerker Zuivelhoeve Zutphen (parttime/flexibele uren)


Lijkt het jou fantastisch om in een heerlijke kaas speciaalzaak te werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Voor onze winkel in Zutphen zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team parttime komt versterken (uren flexibel en in overleg, liefst ook beschikbaar in weekend)

 

Verkoopmedewerker Zuivelhoeve Zutphen (parttime 18-28 uur)

 

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 80 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. In onze Zuivelhoeve winkels wordt, naast onze eigen Zuivelhoeve producten, een uitgebreid assortiment gevoerd van Hollandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Ons motto is: “Als je weet wat je eet, proef je meer!”

Kom jij ons team Zuivelhoeve in Zutphen versterken en wil je alles weten en leren over onze heerlijke kazen en noten? Dan maken wij graag kennis met jou! 

De baan

Jij weet met enthousiasme en vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen. Je zorgt ervoor dat de winkel er elke dag weer netjes uitziet zodat de klanten graag in de winkel komen.

Wij vragen
Jij bent iemand die er van geniet om klanten te helpen en vakkundig te adviseren. Je bent leergierig en wilt je graag verdiepen in de producten die je verkoopt. Met jouw enthousiasme en inzet ben je echt een aanwinst voor het team. Je hebt oog voor detail, een goed gevoel voor commercie.

Interesse?
Dan zien we jouw reactie graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl  Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Neem dan contact op met Yvonne Holthuis, Recruiter, via 06-39074002.