Allround Bedieningsmedewerker | Bistro Hanninkshof (Usselo)


Word jij met jouw goed ontwikkelde gevoel voor gastvrijheid, hét gezicht in Bistro Hanninkshof op het gezellige dorpsplein in Usselo?

Allround Bedieningsmedewerker (6-38 uur/bijbaan)

Bistro Hanninkshof

Wat meer dan honderd jaar geleden in Usselo begon als dorpscafé is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Al vier generaties lang is het restaurant in de familie, van Hannink tot Roerink. Hanninkshof is in een geheel nieuw jasje gestoken en is verandert in een sfeervolle, landelijke bistro waar het draait om de totale beleving. Gezelligheid en kwaliteit gaan hier hand in hand!

Het concept
De bistro zal een breed publiek aanspreken door herkenbare gerechten te serveren, bereid met lokale producten. In de grote open keuken wordt alles ambachtelijk bereid. Eerlijk eten om extra van te genieten, van steak tartaar tot heerlijke wijnen. Dit alles in een warme huiselijke sfeer die bij binnenkomst direct voelbaar is. Houten gebinten en stenen muren zorgen voor een warme basis en grote kroonluchters, comfortabele zitplekken (ca 180) en haardvuren doen de rest. De bistro wordt één open geheel, waar knusse hoekjes worden gecreëerd met diverse zitplekken, zachte loungebanken en hoge tafels met barkrukken. Iedereen moet zich er welkom voelen, van jong tot oud.

De baan
Als Allround Bedieningsmedewerker ben je mede verantwoordelijk voor een gastvrije ontvangst en de beleving van onze gasten. Jij zorgt er voor dat iedereen zich meer dan welkom voelt en het ze aan niets ontbreekt door jouw werk in de bediening met plezier en enthousiasme te doen. Ook als je naast je studie een flexibele bijbaan zoekt ben je zéker welkom. 

Wij vragen
Gastvrijheid zit in jouw DNA, je bent van nature servicegericht en vriendelijk. Met jouw oog voor detail is het werk van bedieningsmedewerker jou op het lijf geschreven. Horeca is écht jouw passie, en als de druk oploopt hou jij het overzicht en ben je helemaal in je element. Je werkt graag en goed samen in een team, hebt een proactieve houding en toont initiatief.

Wij bieden
Als hecht familiebedrijf bieden wij je goed werkgeverschap, een prettige werkomgeving en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. (o.a. door workshops en trainingen).

Verder bieden wij:
- Een goed salaris (conform, maar boven Horeca CAO) passend bij jouw opleiding en ervaring; 
- Een goede pensioenregeling;
- Werkdagen en tijden gaan in overleg; uitgangspunt hierbij is dat je één dag in het weekend vrij bent;
- We werken met een 3 wekelijks rooster.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en een korte motivatie, graag tegemoet via info@hanninkshof.nl. Heb je eerst nog vragen of wil je graag meer weten over Bistro Hanninkshof? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Arjen Löwenthal, Bedrijfsleider 06-188 737 22 (ook WhatsApp).

Neem een kijkje op www.hanninkshof.nl