Productmanager Food


Houd jij van lekkere desserts en wil jij jouw marketing skills inzetten bij een gedreven en innovatief familiebedrijf waar met veel liefde en passie de lekkerste desserts voor de Retail en de Out of Home markt worden gemaakt? Reageer dan snel!

Productmanager Food

 (32-40 uur)

Bij de Roerink Food Family wordt met veel liefde en passie de lekkerste desserts geproduceerd. Op basis van authentieke recepturen, ontwikkelen we op ambachtelijke wijze de lekkerste desserts. Zowel onder merk als private label worden de producten verkocht in 26 landen in Europa.

Als hecht en gedreven Twents familiebedrijf zijn we continu bezig om onze yoghurt, vla en ijsproducten nóg lekkerder te maken, mooier te presenteren en verrassende nieuwe producten te introduceren. Kwaliteit en samen werken aan het beste resultaat staat bij ons voorop. Wil jij hier deel van uitmaken en kom je ons gezellige team versterken? 

Wat ga je doen?
In de functie Productmanager ben je internationaal verantwoordelijk voor het bestaande assortiment én voor nieuwe producten. Een uitdagende en verantwoordelijke functie dus, waarbij jij de spin in het web bent en de regie voert zowel in- als extern, als het gaat om New Product Development en projectmanagement. 

Het team Marketing is daarnaast verantwoordelijk voor marketingcommunicatie, monsterzendingen en het ontwikkelen van verpakkingen, ook in samenwerking met de klant.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Je werkt aan NPD’s zowel op aanvraag van onze klanten als op eigen initiatief. Intern ben je hiervoor aanspreekpunt voor de verschillende disciplines;
  • Je lanceert NPD’s in samenwerking met de klant en met sales, specificatiebeheer, inkoop, planning, logistiek bijvoorbeeld. Ook ben jij degene die de planning bewaakt;
  • Je beheert en onderhoudt het assortiment; jij zorg er voor dat verkochte producten juist in het systeem komen te staan en geproduceerd kunnen worden;
  • Je controleert en accordeert nieuwe verpakkingen in samenwerking met de klant en specificatiebeheer. Dit is nauwkeurig werk;
  • Ook bouw je verder aan onze website en aan verschillende commerciële projecten.

Wat vragen wij?
Natuurlijk word je net als wij enthousiast van werken met mooie producten en heb je een echte ‘can-do’ en aanpakkers mentaliteit. Van adhoc vragen en hoge werkdruk raak jij niet snel in war, jij blijft gestructureerd werken en staat stevig in je schoenen. Administratief ben je goed onderlegd en je houdt ervan om projectmatig bezig te zijn. Communicatief ben je sterk en ben je in staat vlot en helder met collega’s te schakelen om zo samen een mooi resultaat neer te zetten. Jij bent een echte teamplayer, je bent creatief en neemt graag het initiatief. Verder vragen we het volgende:

  • Je hebt een afgeronde WO/HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Marketing en/of Food; 
  • Je hebt al relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen een dynamische, klantgerichte werkomgeving. Je bent nu toe aan meer uitdaging en verantwoordelijkheid;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family. Onze bedrijven zijn gevestigd in Hengelo en Oldenzaal. Wij produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Wat bieden wij?
Wij bieden een superleuke, uitdagende baan in een enthousiast en jong team. Er is alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en feedback. Het is geen dag saai en je kunt jouw ideeën kwijt rondom de producten en processen. Meer weten? Kijk ook eens op onze website.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en een persoonlijke motivatie, graag voor 15 maart a.s. tegemoet via vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over Zuivelhoeve en De Dessert Meesters? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Ans Odink via telefoonnummer 074 2424907.