Chauffeur | IJsbezorger De IJsnerds


Zin om deze zomer in stijl door heel Nederland te rijden in onze hippe bus? Zoek niet verder, want wij hebben de coolste bijbaan voor jou!

Chauffeur | IJsbezorger
Oldenzaal

Bij ons worden de heerlijkste kant-en-klare ijscreaties gemaakt voor De IJsnerds voor de vestigingen in heel Nederland. Bij De IJsnerds ben je onderdeel van een jonge en dynamische startup, die deel uitmaakt van Roerink Food Family. De Roerink Food Family bestaat uit bedrijven zoals Zuivelhoeve en De Dessert Meesters.

Als onderdeel van deze familie zijn we trots op onze passie voor het maken van het allerbeste ambachtelijke ijs en het bieden van de beste service aan onze klanten. Met jouw hulp kunnen we nog meer mensen laten genieten van ons overheerlijke ijs.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het vervoeren en afleveren van ons ijs vanuit Oldenzaal. Met onze fancy bus (met airco) ga jij drie à vier dagen per week op pad door het mooie Nederland om onze klanten te voorzien van hun favoriete ijs.

Wat verwachten wij van jou?
Allereerst ben je beschikbaar vanaf begin april tot en met september en minimaal 3-4 dagen per week flexibel inzetbaar, ook in de weekenden. Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs, anders wordt het lastig om onze bus te besturen.

Klinkt dit als jouw ideale bijbaan?
Solliciteer dan snel via vacature@roerinkfoodfamily.nl en wie weet word jij onze nieuwe chauffeur/ijsbezorger!