Procesoperator / IJsbereider | De Dessert Meesters


Werk jij nu als bakker of kok en denk je er wel eens over om iets héél anders te gaan doen? Of ben je operator en wil je iets met je kookkunsten doen? Lees dan snel verder, misschien is dit wat voor jou!

Procesoperator / IJsbereider | Oldenzaal (40 uur)

Bij De Dessert Meesters in Oldenzaal worden met veel liefde en passie de lekkerste desserts voor de retail gemaakt. Op basis van authentieke recepturen, ontwikkelen we op ambachtelijke wijze de lekkerste desserts. De allerbeste kwaliteit ingrediënten zorgen voor unieke smaakcombinaties. Zowel onder private label als fancy label worden de producten verkocht in 26 landen in Europa.

Als Procesoperator ben je mede verantwoordelijk voor een efficiënt en kwalitatief goed verloop van de bereiding van onze producten. Werkzaamheden worden in een 3 ploegencyclus verricht.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team van ijsbereiders komt versterken en bij ons het vak wil leren!

Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan ook eens op www.dedessertmeesters.nl

Als Procesoperator | IJsbereider

  • Als productiemedewerker van ons ijsbedrijf ben jij een echte allrounder. Je mixt, bereidt en kookt de ijsproducten volgens de aangeleverde recepten, waarbij jouw gevoel voor verhoudingen en cijfermatig inzicht goed van pas komen. Natuurlijk controleer jij het eindproduct altijd voordat het afgevuld mag worden. Maar dat is niet alles, want ook het reinigen en desinfecteren van de procesinstallaties valt onder jouw verantwoordelijkheid;
  • Als er storingen optreden, weet jij deze snel te traceren, analyseren en op te lossen. Bovendien verwerk je administratieve gegevens tijdig en nauwkeurig;
  • Met jouw enthousiasme en sociale vaardigheden onderhoud je contact met collega’s bij productie, kwaliteit, technische dienst, productontwikkeling en logistiek. Jouw rol is daarbij onmisbaar!;
  • Deze afwisselende functie vraagt om flexibiliteit. Daarom werk je in een 3-ploegendienst.

Wij vragen
Procesoperator IJsbereider ben je niet, dat wórd je en wij leren het je graag!
Om goed in dit vak te worden vragen we minimaal een relevante MBO opleiding (niveau 4). Jij bent iemand die van aanpakken houdt en veel verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je hebt bij voorkeur een bakkers- of koks achtergrond; jouw gevoel voor de verhoudingen in de recepturen helpt je namelijk het vak goed onder de knie te krijgen en misschien wel de beste te worden. Je werkt van nature nauwkeurig, gaat altijd voor kwaliteit en ook als de werkdruk op loopt hou jij het hoofd ‘koel’.

Verder vragen we:

  • Kennis van HACCP, jij bent continue alert op een hygiënische werkwijze;
  • Vapro B/C.

Wij zijn
De Dessert Meesters is samen met Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De IJsnerds onderdeel van Roerink Food Family, een hecht en ambitieus Twents familiebedrijf. Wil jij hier deel van uitmaken en ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière?

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag, voorzien van CV en een korte motivatie, tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over De Dessert Meesters? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Ans Odink, HR Manager, via 074 2424907.