Verkoopmedewerker parttime | Hannink's Dientje (Streekwinkel Usselo)


Op het gezellige dorpsplein in Usselo vind je een bijzondere en unieke streekwinkel; Hannink’s Dientje. Hier kun je terecht voor de lekkerste streekproducten, een heerlijke lunch of gezellig koffiemoment én niet te vergeten vers bereid schepijs.

Wil jij graag een afwisselende baan en onderdeel uitmaken van een enthousiast en gezellig team? Reageer dan snel!

Verkoopmedewerker Hannink's Dientje (parttime)

De baan
Als verkoopmedewerker weet jij met enthousiasme en vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen. Je zorgt ervoor dat de winkel er elke keer weer netjes uitziet zodat de klanten graag in de winkel komen. Daarnaast serveer je koffie en lunch en bedien je de kassa. 

Jij bent iemand die ervan geniet om klanten te helpen en te adviseren. Je bent leergierig en wilt je graag verdiepen in de producten die je verkoopt. Met jouw enthousiasme en inzet ben je echt een aanwinst voor het team. Je hebt oog voor detail, en hebt een goed gevoel voor commercie.

Wat wij bieden

  • Een goed salaris;
  • Leuke personeelskorting op de producten uit de landwinkel;
  • Gevarieerde werkzaamheden. Iedere dag is anders!;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Bistro Hanninkshof en Hannink’s Dientje;
  • En natuurlijk leuke collega’s.

Interesse?
Heb jij zin om te knallen en kun je niet wachten om te beginnen? Reageer dan via info@hanninkshof.nl en stuur ons je CV met een korte motivatie. Heb je vragen? Bel dan gerust met onze HR Manager Ans Odink, telefoon 074-2424907.