Winkelbegeleider Zuivelhoeve (fulltime)


Ben jij iemand die comfortabel is in de wereld van retail en houdt van kaas en delicatessen? Heb je altijd al jouw kennis van food en retail willen gebruiken om te ondersteunen bij het openen en runnen van hun eigen Zuivelhoeve winkel? Dan is dit jouw droombaan!

Winkelbegeleider Zuivelhoeve (fulltime)

Door onze sterke groei zijn we op zoek naar een gedreven winkelbegeleider die ons hechte en gezellige team komt versterken bij het exploiteren van onze nieuw te openen winkels en het professioneel begeleiden van onze franchisenemers.

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met 83 winkels, allemaal gerund door ondernemers met een grote passie voor het vak. Onze winkels bevinden zich op A1-locaties en hebben een herkenbare huisstijl. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten ambachtelijk bereide kaasspecialiteiten, noten, tapas en andere overheerlijke delicatessen.

Meer weten over onze winkels? Lees dan zeker verder op Zuivelhoeve Webshop | Onmeunig lekker!

De baan:
Wanneer we een nieuwe winkel openen ben jij als eindvetwoordelijke degene die vanaf dag één betrokken is en hier de scepter zwaait. De eerste 2 maanden ben je op deze locatie intensief bezig met alles wat komt kijken bij het succesvol opbouwen van een Zuivelhoeve winkel en met het begeleiden van de ‘franchisenemer in opleiding’, tótdat hij of zij geheel zelfstandig de winkel kan runnen bij de overname samen met zijn nieuwe team.

Jouw takenpakket zal onder andere het volgende omvatten:

  • Het opleiden en begeleiden van het winkelteam op de winkelvloer, inclusief het inplannen en aansturen van het team;
  • Het zelf meedraaien en voorop gaan om het gewenste service- en kwaliteitsniveau aan te geven.
  • Het winkelbeeld op niveau houden;
  • Administratieve taken zoals het beheren van het kasboek, geldstromen en HACCP-registratie;
  • Inkoop en verwerking van producten;
  • Focus op andere zaken die bijdragen aan het succes van de betreffende Zuivelhoeve winkel.

Als winkelbegeleider ben jij veel onderweg, want je bent verantwoordelijk voor het opzetten en continu verbeteren van de Zuivelhoeve winkels door het hele land. Dit is een zelfstandige, afwisselende baan en zeker geen '9-5' baan.

Wij vragen
In de meest ideale situatie heb jij een retail achtergrond binnen food, en heb je kennis van kaas en versproducten. Jij hebt verkoopervaring in de branche, bij voorkeur met kaas en delicatessen opgedaan. Bovenaan staat jouw passie voor retail en klantbeleving!

Verder is het belangrijk dat jij je goed voelt in een mobiele functie waarbij je veel onderweg bent. Jij bent dan ook flexibel als het gaat om werktijden, iemand die snel en makkelijk kan schakelen als dat nodig is en van nature in oplossingen denkt.

Bij Zuivelhoeve staat kwaliteit hoog in het vaandel, dat vragen we ook van jou; je hebt een professionele en verantwoordelijke instelling en legt de lat hoog. Jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk te noemen, je weet met jouw enthousiaste persoonlijkheid mensen te overtuigen en voor je te winnen. Verder vragen we het volgende:

  • Opleidingsniveau HBO / MBO+  niveau bij voorkeur in de Horeca/Food/Bedrijfskundig;
  • Cijfermatig inzicht en managementvaardigheden;
  • Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een B rijbewijs.

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven, De Dessert Meesters en De IJsnerds, behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
Word jij onze nieuwe collega en help jij ons om onze franchisenemers een vliegende start te geven bij het runnen van hun eigen Zuivelhoeve winkel? Solliciteer dan snel! Wij zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag via vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager, via 074-2424907.