Zelfstandig Werkend Kok | Bistro Hanninkshof (Usselo)


Op het dorpsplein in Usselo is in april de mooiste en gezelligste bistro van Enschede en omstreken geopend! Ben jij een kok in hart & ziel? Dan maken wij graag kennis met jou!

Zelfstandig Werkend Kok (Fulltime)

Bistro Hanninkshof | Usselo

Wat meer dan honderd jaar geleden in Usselo begon als dorpscafé is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Al vier generaties lang is het restaurant in de familie, van Hannink tot Roerink. Hanninkshof wordt in een geheel nieuw jasje gestoken en verandert in een sfeervolle, landelijke bistro waar het draait om de totale beleving. Gezelligheid en kwaliteit gaan hier hand in hand! Nieuwsgierig? Neem vast een kijkje op de website Bistro Hanninkshof & Streekwinkel Hannink's Dientje

Het concept
De bistro zal een breed publiek aanspreken door herkenbare gerechten te serveren, bereid met lokale producten. In de grote open keuken wordt alles ambachtelijk bereid. Eerlijk eten om extra van te genieten, van steak tartaar tot heerlijke wijnen. Dit alles in een warme huiselijke sfeer die bij binnenkomst direct voelbaar is. Houten gebinten en stenen muren zorgen voor een warme basis en grote kroonluchters, comfortabele zitplekken (ca 180) en haardvuren doen de rest. De bistro wordt één open geheel, waar knusse hoekjes worden gecreëerd met diverse zitplekken, zachte loungebanken en hoge tafels met barkrukken. Iedereen moet zich er welkom voelen, van jong tot oud.

De baan
Als zelfstandig werkend kok zorg je voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. Dit doe je in een hypermoderne keuken met de modernste apparatuur, samen met een enthousiast keukenteam van ca. 8-10 collega’s.

 • Je denkt graag mee bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart;
 • Vanzelfsprekend houd jij jouw werkplek, gereedschappen en machines schoon en opgeruimd;
 • Jij bent elke dag goed voorbereid om lekker en met plezier te koken.

Wij vragen

 • Je beschikt over een afgeronde koks opleiding;
 • Je hebt een aantal jaren ervaring als zelfstandig werkend kok bij een gerenommeerd restaurant;
 • Je werkt het liefst met verse, lokale producten en gebruikt hierbij graag jouw creativiteit;
 • Jij onderscheidt jezelf met jouw oog voor detail en gevoel voor kwaliteit.

Wij bieden
Als hecht familiebedrijf bieden wij je graag goed werkgeverschap, een prettige werkomgeving en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. (o.a. door workshops en trainingen) Een goede werk-privé balans staat bij ons hoog in het vaandel, net als waardering en een goede beloning voor jouw talent. Je bent vanaf dag één betrokken en mede verantwoordelijk voor de klantbeleving van onze gasten, en draagt dus rechtstreeks bij aan het toekomstige succes van Bistro Hanninkshof!

Verder bieden wij:

 • Een goed salaris (conform, maar boven Horeca CAO) passend bij jouw opleiding en ervaring;
 • Een pensioenregeling;
 • Werkdagen en tijden gaan in overleg; uitganspunt hierbij is dat je één dag in het weekend vrij bent. – We gaan werken met een 3 wekelijks rooster;
 • Een leuke personeelskorting op de producten uit de landwinkel Hannink’s Dientje.

Interesse?
We zien jouw reactie graag tegemoet via info@hanninkshof.nl. Heb je eerst nog vragen of wil je graag meer weten over Bistro Hanninkshof? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Arjen Löwenthal (Bedrijfsleider) via 06-188 737 22 (ook WhatsApp).