Stagiair(e) Sales & Accountmanagement | IJsnerds


Wil jij álles uit je commerciële HBO meewerkstage (fulltime) halen en ben je op zoek naar een stageplaats waar je echt blij van wordt? Dan denken wij dat je niet verder hoeft te zoeken.. (tenzij je niet van ijsjes houdt!)

Stagiair(e) Sales & Accountmanagement | Oldenzaal

Wij zijn IJsnerds, een nieuwe start-up binnen Roerink Food Family (o.a. bekend van Zuivelhoeve). Wij gaan de Nederlandse ijsmarkt op zijn kop zetten met het lekkerste ijs maar dan in een nieuw jasje. Dit verkopen we op dit moment al aan ijssalons, speciaalzaken en horeca over heel Nederland.

Waarom Nerds? Omdat we slimmer zijn dan de rest. Voor onze eigen ijssalons hebben we een uniek datamodel gebouwd waarmee ijssalons hun forecast kunnen automatiseren. Slim toch? Over ons - IJsnerds

We bieden jou een uitdagende stageplaats met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen op Sales & Accountmanagement gebied. Je krijgt goede begeleiding en een stagevergoeding van €300,- per 4 weken + afhankelijk waar je woont een reiskostenvergoeding. Dus zoek je een commerciële stage vanuit jouw HBO opleiding en wil je echt impact kunnen maken als stagiair? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?
Als Sales & Accountmanagement stagiair ga je aan de slag met een breed scala aan commerciële activiteiten en ben je betrokken bij verschillende bedrijfsprocessen waar een ambitieuze startup mee te maken krijgt. Je wordt vijf maanden lang onderdeel van een klein, enthousiast en gedreven team waarbij je nauw samenwerkt met de junior salesmanager. Juist omdat je volwaardig meewerkt zullen jouw dagen gegarandeerd afwisselend, leerzaam en interessant zijn. In grote lijnen ziet dit er zo uit:

In kaart brengen van de ijsmarkt 20%

  • Research online en offline.

Acquisitie 40%

  • Actief benaderen potentiële klanten (telefonisch, email, online meeting, bezoeken);
  • Voeren van commerciële gesprekken.

Accountmanagement 20%

  • Onderhouden klantcontacten;
  • Contractmanagement en -beheer vormgeven.

Overig 20%

  • Alle voorkomende werkzaamheden zoals het maken van klantsamples, doorzetten van klantaanvragen etc.

Wie ben jij?

  • Jij voelt je thuis binnen een ondernemende, ambitieuze startup omgeving waarbij je volop initiatieven kunt nemen en waarmaken;
  • Je zit in het 3e of 4e leerjaar en je volgt een HBO opleiding bijvoorbeeld Commerciële Economie of vergelijkbaar;
  • Je bent op zoek naar een fulltime meewerkstage per september 2023.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag, voorzien van CV en een korte motivatie, tegemoet via vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over IJsnerds? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Ans Odink, HR Manager, via 074 2424907.