Werkvoorbereider Technische Dienst (32-40 uur) | Zuivelhoeve


Ben jij degene die zélf de motor is als het gaat om planning, voorbereiding en controle van alle technische onderhoudswerkzaamheden van de Zuivelhoeve machines?

Werkvoorbereider Technische Dienst Zuivelhoeve (32-40 uur)

Ben jij een ervaren Werkvoorbereider/Monteur met ambitie? Sluit je dan aan bij ons gedreven TD-team en help ons een effectief preventief onderhoudsplan op te stellen om ongeplande stilstanden te minimaliseren. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Wij zijn
De succesvolle en innovatieve foodbedrijven Zuivelhoeve, Zuivelhoeve Winkelbedrijven, De Dessert Meesters en De IJsnerds behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren kwalitatief hoogwaardige producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Zuivelhoeve produceert hoogwaardige en innovatieve zuivelproducten voor zowel de retail-als foodservice markt in Nederland, Duitsland en België. Wat in 1981 is begonnen met de verkoop van zuivelproducten vanaf de boerderij is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een familiebedrijf, waar met gepaste trots dagelijks gewerkt wordt aan de lekkerste ambachtelijke zuivelproducten. 

Wat ga je doen?
Het belangrijkste doel van deze functie is het zo optimaal laten verlopen van het technisch onderhoud van ons machinepark in nauwe samenwerking met verschillende collega’s. Van planning en coördinatie tot controle en administratie; hier komt heel wat bij kijken!

1. Organisatie en planning van onderhoudswerkzaamheden:

 • Verantwoordelijk voor het organiseren, plannen en zorgen voor de benodigde methoden en materialen voor het onderhoud;
 • Toezicht houden op de kwalitatieve en kwantitatieve uitvoering van het werk, inclusief naleving van HACCP-richtlijnen;
 • Algehele uitvoering en coördinatie van werkzaamheden op overkoepelend niveau en per specifieke werkorder, in samenwerking met interne medewerkers.

2. Begeleiding van onderhoudstops en probleemoplossing:

 • Begeleiden van onderhoudstops, problemen oplossen en deelnemen aan overleg;
 • Zorgen voor een gestroomlijnd proces van voorbereiding, coördinatie en nazorg van onderhoudswerkzaamheden;
 • Juiste communicatie tussen afdelingen en Maintenance faciliteren, opdrachten bestuderen, benodigde informatie en materialen verzamelen, en vereiste vergunningen identificeren.

3. Beheer van materialen en diensten:

 • Aanvragen, beoordelen en bestellen van offertes voor externe materialen en diensten;
 • Bewaken van de beschikbaarheid van bestelde materialen en ingehuurde diensten in het magazijn;
 • Verantwoordelijkheid nemen voor diverse financieel-administratieve taken, zoals factuurafhandeling.

4. Budgetbeheer:

 • Actieve rol spelen bij het opstellen en bewaken van het afdelingsbudget voor onderhoud.

Wij vragen
Je bent een ervaren monteur en wilt graag de stap maken naar werkvoorbereider. Of misschien werk je al als werkvoorbereider maar zoek je meer uitdaging en afwisseling, bij een mooi familiebedrijf met een fijne werksfeer? Je beschikt voor deze functie in ieder geval over een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatieve vaardigheden.

Verder vragen we: 

 • Een MBO opleiding, in de richting Elektro/Werktuigbouw/Mechatronica;
 • Enige jaren relevante werkervaring in de procesindustrie en/of levensmiddelenindustrie;
 • In deze functie werk je in principe in dagdienst.

Wij bieden
Een goed salaris (uitbetaald per 4 weken), passend bij jouw opleiding en ervaring, en een prettige werkomgeving waar samenwerken en kwaliteit voorop staan. Wij zijn een financieel gezond en stabiel familiebedrijf waar je de kansen krijgt om jezelf volop verder te ontwikkelen binnen een informele en professionele werksfeer. Deze functie is zowel met 32 als 40 uur in te vullen, afhankelijk van jouw voorkeur. 

Interesse?
Lijkt het je mooi om te werken in een landelijke, groene omgeving waar je de rust van de Zuivelhoeve ervaart als je naar je werk gaat? Dan zien we graag jouw sollicitatie, voorzien van CV en een korte motivatie, tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl  Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Ronald van Middendorp, Hoofd Technische Dienst, best bereikbaar via r.vanmiddendorp@roerinkfoodfamily.nl

Wil je graag meer weten over werken bij de Roerink Food Family, neem dan contact op met Ans Odink, HR Manager, via 074-2424907.