Logistiek medewerker | De Dessert Meesters | Oldenzaal


Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven, De Dessert Meesters en De IJsnerds behoren tot de Roerink Food Family. Onze bedrijven zijn gevestigd in Hengelo en Oldenzaal. Wij produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, smaak is onze onderscheidende factor.

Logistiek medewerker

De Dessert Meesters | Fulltime

 Als Logistiek medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de verlading van de op de productielocatie geproduceerde artikelen naar het betreffende warehouse. Werkzaamheden worden bij Zuivelhoeve in een 3 ploegencyclus verricht en bij De Dessert Meesters in een 2 ploegencyclus.

Wat ga je doen

  • Het ontvangen van producten van de productieafdeling. Dit impliceert dat artikelen worden opgeslagen in de koelcel, rekening houdend met terugkoeltijden. Vervolgens worden pallets geseald en verladen in de oplegger;
  • Het verrichten van administratieve werkzaamheden waaronder het opboeken, middels scanning, van ontvangen voorraden in het ERP-systeem;
  • Het verwerken van retourgoederen, waaronder emballage.

Wie ben jij
Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 2/3, bij voorkeur in de richting Logistiek, aangevuld met Heftruck- en reachtruckcertificaat. Daarnaast heb je enige jaren ervaring in een soortgelijke functie en beheers je vanzelfsprekend de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent zelfstandig met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en bent daarnaast een stressbestendige en flexibele team-player.

Wij bieden

  • Een moderne, ruime en schone werkplek en omgeving;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris;
  • Een innovatief, groeiend en fijn familiebedrijf waar je als werknemer gezien en gehoord wordt.

Interesse?

Spreekt het je aan om te werken in een mooi en succesvol bedrijf? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV,  graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve of De Dessert Meesters? Dan kun je contact opnemen met Ans Odink, HR Manager via 074-2424907.