Stagiair(e) Data & Office Management


In de functie van Stagiair(e) Data & Office Management ben jij de spil van ons bedrijf. Als stagiair(e) bij Office Management (OM) van Zuivelhoeve winkelbedrijven ben je volledig onderdeel van het team en ga je met een breed en afwisselend takenpakket aan de slag om samen met je collega’s de interne organisatie tussen hoofdkantoor en franchisenemer blijvend te verbeteren.

Stagiair(e) Data & Office Management

Oldenzaal | 32-40 uur

Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Onderdeel van het projectteam voor de integratie van een nieuw kassasysteem;
  • Ondersteunen bij wekelijkse winkelanalyses;
  • Ondersteunen bij optimaliseren van de product database;
  • Helpen bij up to date houden van interne documentatie m.b.t. overeenkomst termijnen, jubileums en andere gelegenheden;
  • Administratieve ondersteuning bieden bij winkelverbouwingen, openingen of overnames;
  • Helpen bij de jaarlijkse intern huisbeurs voor alle franchisenemers.

 

Functie-eisen:

  • Je volgt een relevante HBO en/of MBO 4 studie;
  • Je bent punctueel, georganiseerd en beschikt over een proactieve werkhouding;
  • Vertrouwelijke informatie is veilig bij jou;
  • Je bent een initiatiefrijke, zelfstandige enthousiaste team-player die zich graag verder wil ontwikkelen.

 

We bieden jou een stageplaats met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen op administratief en juridisch gebied. Je krijgt goede begeleiding en een stagevergoeding van € 250,- bruto per 4 weken (o.b.v. 40 uur) + afhankelijk waar je woont een reiskostenvergoeding.

 

Roerink Food Family

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is onderdeel van Roerink Food Family, een familiebedrijf met vijf verschillende bedrijven en een gezamenlijke passie voor zuivel. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, variërend van Boer’n Yoghurt®, unieke smeerdips met roomkaas, heerlijke biologische geitenkazen en de lekkerste desserts gemaakt van verse melk. Smaak is onze onderscheidende factor.

 

Zuivelhoeve winkelbedrijven

Onze formule is uitgegroeid tot een toonaangevende franchiseformule met ruim 80 winkels verspreid door Nederland. In onze winkels wordt, naast onze eigen zuivelproducten, een uitgebreid assortiment gevoerd van boeren- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.

 

Interesse?
Spreekt het je aan om te werken in een mooi en succesvol bedrijf? Leg je voor jezelf de lat hoog en loop je van nature een stapje harder? Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Anouk Leussink, via 074-2424907.