Systeem- Netwerkbeheerder | Roerink Food Family


Ben jij systeem- en/of netwerkbeheerder en toe aan de stap naar een zelfstandige, allround functie waarin je jezelf breed kunt ontwikkelen en zichtbaar bij kunt bijdragen aan de ontwikkeling van een mooi Twents familiebedrijf?

 

Systeem- Netwerkbeheerder | Roerink Food Family

Hengelo (36-40 uur)

 

De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland. Daarbij zijn we volop in ontwikkeling, zéker ook als het gaat om verdere automatisering, digitalisering en robotisering. Mede als gevolg hiervan is binnen de afdeling ICT een nieuwe vacature ontstaan voor iemand die verantwoordelijk wordt voor het systeem- en netwerkbeheer van de Roerink Food Family bedrijven.


Ben jij in je element binnen een veranderende omgeving met veel uitdagingen? Wie weet pas jij dan wel perfect in ons IT team. Wij maken graag kennis met jou!

De baan
In deze functie maak je, samen met nog vier collega’s, onderdeel uit van ons ICT team en werk je voor zowel productie, kantoor als de Zuivelhoeve winkels. Als team zorgen jullie voor het optimaal laten verlopen van alle geautomatiseerde bedrijfsprocessen en het te allen tijde operationeel houden van de infrastructuur. Als Systeem- netwerkbeheerder ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en het onderhoud van de ICT-omgeving binnen de Roering Food Family.

Jij bent degene die onze systemen en netwerken beheert en er voor zorgt dat onze gebruikers zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van de IT middelen die zij nodig hebben voor het uitvoeren van hun taken. Samen met het team bedenk je oplossingen en je lost 1e en 2e lijns storingen op. Zo draag je bij aan een zo optimaal mogelijke IT omgeving.

Jouw werkzaamheden samengevat:

 • Het oplossen van ICT vraagstukken.
 • Het installeren en configureren van nieuwe computers en servers en bijbehorende softwarepakketten.
 • Het (preventief) onderhouden van de hardware en software van serversystemen.
 • Het telefonisch en per mail te woord staan van gebruikers en leveranciers.
 • Het aannemen en registeren van incidenten, service requests en changes, en voortgangsbewaking van de tickets.

Wij vragen

Vanzelfsprekend beschik je over de basis skillset om deze verantwoordelijke rol goed te kunnen vervullen, denk hierbij aan; oplossingsgericht, klantgericht, communicatief en samenwerken.

Daarnaast ben je bekend met servicemanagement (remote desktop tools en ticket registratiesystemen) en kun je goed zelfstandig werken, ook als het gaat om het implementeren en uitvoeren van projecten. Je bent leergierig en graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt.

Verder vragen we:

 • HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen dit vakgebied.
 • Gedegen kennis van en ervaring met Microsoft-gebaseerde oplossingen
 • Kennis van netwerkprotocollen (TCP/IP) / security en netwerk infrastructuur.
 • Kennis van virtualisatie (vmware), Voice over IP.
 • Kennis van firewalls, bij voorkeur Fortigate Firewall.
 • Ervaring met Google Suite (pré) en Windows Server, Active Directory en Windows 10/11.
 • Omdat je soms naar verschillende locaties moet, beschik je over een rijbewijs.

Wij bieden
Qua bedrijfscultuur en dynamiek mag je bij ons veel ambities, uitdaging en afwisseling verwachten. De werksfeer en werkomgeving zijn prettig en je komt te werken in een leuk team, waarbij er hard gewerkt wordt maar zeker ook tijd is voor plezier. Verder bieden we:

 • Een goed salaris passend bij jouw opleiding, kennis en ervaring.
 • Een informele, nuchtere aanpakkerscultuur met korte lijnen.
 • Mogelijkheden om opleidingen te volgen om je kennis up-to-date te houden.

Interesse?
We zien jouw sollicitatie graag voor 20 november tegemoet, voorzien van CV en een korte motivatie, via vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over Roerink Food Family? Neem dan contact op met Ans Odink, HR Manager.