Logistiek Coördinator Zuivelhoeve Winkelbedrijven | Fulltime


Vind jij het leuk om je met procesverbeteringen bezig te houden en wil jij graag vanuit de logistieke operatie bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei ons bedrijf? Lees dan snel verder!

 

Logistiek Coördinator

Zuivelhoeve Winkelbedrijven

Oldenzaal | Fulltime

 

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is een ambitieuze en snel groeiende franchise organisatie met ruim 85 winkels verspreidt door Nederland, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten ambachtelijk bereide kaasspecialiteiten aangevuld met noten, tapas en andere delicatessen.

Door de sterke groei binnen onze Winkelbedrijven willen we ons hechte team uitbreiden met een Logistiek Coördinator die de processen binnen ons bedrijf verder kan professionaliseren. Zorg jij met jouw analytische blik, hands-on mentaliteit en praktische aanpak, ervoor dat onze logistieke processen klaar zijn voor groei?

De baan

Als logistiek coördinator ben je verantwoordelijk voor het verder optimaliseren van alle logistieke activiteiten binnen Winkelbedrijven. Leverbetrouwbaarheid, service voor de klant en kostenbeheersing zijn de pijlers binnen Supply Chain.

 • Het aansturen en coachen van de logistiek medewerkers en het coördineren van de werkzaamheden op de vloer;
 • Het beheren en verwerken van alle klantorders o.b.v. scanning binnen de huidige systemen;
 • Het nauw samenwerken met leveranciers over m.b.t. de leverwijze en leveringen het leveren van goederen;
 • Het  goed afhandelen van manco’s, breuk en/of spoedbestellingen;
 • Het efficiënt plannen van alle leveringen in samenwerking met onze vaste transporteurs;
 • Het implementeren van een nieuw voorraad beheer systeem;
  • Bestellingen worden automatisch omgezet naar de orderpick. Je bent eindverantwoordelijk voor de voorraden, het orderpicken en tijdige correcte distributie van bestellingen. Tijdens de pieken in het seizoen – voor de feestdagen – bereid je de organisatie goed voor op deze drukke periode en overzie je het dynamische speelveld;
  • Je draagt zorg voor een efficiënte en kwalitatief correcte in- en externe warehouseorganisatie, deze dient te voldoen aan de HACCP, IFS en BRC-normen;
  • Je beoordeelt de kerngetallen en stuurt bij waar nodig om de gestelde targets te halen en de efficiëntie te verbeteren. Daarnaast meet je de prestaties van onze leveranciers. Vanzelfsprekend verzorg je de rapportages op regelmatige basis voor de directie;
  • Je adviseert de directie en andere afdelingsmanagers en maakt deel uit van verschillende verbeter projectgroepen;
  • Je signaleert eventuele bijzonderheden en onderneemt actie.

Wij bieden

Naast een goed salaris en prima marktconforme arbeidsvoorwaarden bieden wij je een prettige werkomgeving. Je maakt deel uit van ons managementteam binnen het dynamische, hechte familiebedrijf. Wij hebben een informele werksfeer met een flinke dosis humor, we zijn ambitieus en bieden jou de mogelijkheden om met ons mee te groeien, zodat je je ook persoonlijk kunt blijven ontwikkelen.

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven, De Dessert Meesters en de IJsnerds behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus Twents familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een afgeronde HBO /MBO+ opleiding, richting Logistiek of Bedrijfskunde.
 • Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie, bij voorkeur binnen de Food.
 • Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal
 • Heb je kennis van ERP-systemen en de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van IFS en HACCP.
 • Je bent bijzonder analytisch, service- en resultaatgericht met een stevige dosis verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je werkt probleem-oplossend en gestructureerd.

Kortom, je bent een stressbestendige en flexibele team-player die leiding gaat geven aan ons logistieke team.

Interesse?
Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature. Dan zien wij jouw reactie en CV graag tegemoet via  vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of over Zuivelhoeve Winkelbedrijven? Neem dan even contact op met Ans Odink via 074 2424907.