Inpakmedewerkers Zuivelhoeve Paddepoel Groningen | parttime


Lijkt het jou fantastisch om in een heerlijke delicatessenzaak te werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Voor onze winkel in Groningen zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken! De uren zijn flexibel en in overleg in te delen.

Inpakmedewerkers Zuivelhoeve Paddepoel (parttime)

Locatie: Groningen

 

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 75 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. In onze Zuivelhoeve winkels wordt, naast onze eigen Zuivelhoeve producten, een uitgebreid assortiment gevoerd van Hollandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Ons motto is: “Als je weet wat je eet, proef je meer!”

De baan

Werk je als inpakmedewerker dan ben je onmisbaar om al onze producten netjes in te pakken en zorg je er voor dat de schappen mooi gevuld blijven.

Wij vragen
Je hebt oog voor detail en vooral veel enthousiasme en inzet!

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
Dan zien we jouw sollicitatie, voorzien van korte motivatie en CV, graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl  Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Neem dan contact op met Ans Odink via 074 2424907.