Junior Accountmanager IJsnerds | Oldenzaal


Als Junior Accountmanager bij IJsnerds ben je de ultieme smaakmaker! Je bent namelijk verantwoordelijk voor het vergroten van onze aanwezigheid in de horeca en voornamelijk ijssalons. Je bent ons gezicht op de weg en het contactpersoon van ijssalons en horecagelegenheden. Ben jij resultaatgericht met commerciële vaardigheden en krijg jij energie van verkopen? Dan is dit de baan voor jou! Neem een kijkje in onze moderne ijsfabriek in Oldenzaal en kom werken bij ons mooie familiebedrijf.

Junior Accountmanager IJsnerds

Bij IJsnerds zijn we gepassioneerd over het creëren van een nieuwe wereld in ambachtelijk schepijs en digitale innovatie voor ijssalons. Onze missie is om hoogwaardige ijsproducten en technologische oplossingen te bieden aan onze klanten, terwijl we de ijssalon van de toekomst vormgeven. Als snelgroeiend bedrijf zoeken we nu een Junior Accountmanager om ons team te versterken.

Met behulp van Artificial intelligence hebben we achter de orderkiosk een geavanceerd datamodel gebouwd, waardoor ijssalons real-time inzicht hebben in hun voorraad, historische verkopen en verwachte verkopen in de toekomst. Op basis daarvan kunnen ze moeiteloos bij IJsnerds bestellen, waardoor we samen de ijssalon van de toekomst creëren

De functie
Als Junior Accountmanager bij IJsnerds ben je verantwoordelijk voor het verder opschalen van onze verkoopactiviteiten in Nederland. Je hebt een cruciale rol in het onderhouden van bestaande klantrelaties en het aantrekken van nieuwe klanten binnen de horeca, met een specifieke focus op ijssalons. Jouw inzicht in onze producten, samen met je commerciële vaardigheden, stellen je in staat om klanten te adviseren over hoe ze hun ijsverkoop kunnen optimaliseren met behulp van onze oplossingen. 

 • Je bezoekt ijssalons en horecagelegenheden om onze producten te promoten en te verkopen;
 • Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten;
 • Het identificeren van nieuwe verkoopmogelijkheden en markttrends;
 • Het behalen van verkoopdoelstellingen en targets;
 • Rapporteren van verkoopactiviteiten en marktfeedback aan het management.

Wij vragen

 • HBO / MBO+ niveau;
 • Minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Commerciële instelling met bewezen verkoopervaring;
 • Zelfstandige werkhouding en het vermogen om zelfstandig landelijk te reizen en te werken, dat kan natuurlijk niet zonder Rijbewijs B;
 • Gedrevenheid om doelen te behalen en resultaatgericht te zijn;
 • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Resultaatgericht en proactief.

Wij bieden
Goed werkgeverschap, fijne collega’s en een prettige werkomgeving. IJsnerds maakt onderdeel uit van de Roerink Food Family, net als de succesvolle bedrijven Zuivelhoeve, Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters. Wij zijn een hecht familiebedrijf, kennen een informele bedrijfscultuur met korte lijnen. Je krijgt goede persoonlijke begeleiding en hebt interessante doorgroei mogelijkheden binnen een groeiende en innoverend organisatie. Verder mag je van ons het volgende verwachten:

 • Een uitdagende functie in een snelgroeiende start-up met een innovatieve productlijn;
 • Competitief salaris en provisie op basis van behaalde verkoopresultaten;
 • Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling binnen het bedrijf;
 • Flexibele werkomstandigheden met de vrijheid om zelf je route te plannen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen binnen de Roerink bedrijven;

Interesse?
Ben jij de gedreven Junior Accountmanager die we zoeken om de verkoop van ons ambachtelijk schepijs naar nieuwe hoogten te brengen? Stuur dan je CV en jouw motivatie naar vacature@roerinkfoodfamily.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om je te verwelkomen in het IJsnerds-team! Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over De IJsnerds? Aarzel dan niet en App of bel met Lieke Kater 06 39542332.