Verkoopmedewerker Zuivelhoeve | Beuningen | weekendhulp


Lijkt het jou fantastisch om in een heerlijke kaas & delicatessenzaak te werken en steek jij graag de handen uit de mouwen? Zuivelhoeve Beuningen is op zoek naar een verkoopmedewerker voor in het weekend en tijdens schoolvakanties. 

Verkoopmedewerker Zuivelhoeve | Beuningen | Weekendhulp

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 85 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. In onze Zuivelhoeve winkels wordt, naast onze eigen Zuivelhoeve producten, een uitgebreid assortiment gevoerd van Hollandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Ons motto is: “Als je weet wat je eet, proef je meer!”

Word jij straks het gezicht van onze Zuivelhoeve winkel in Beuninegen en wil je alles weten en leren over onze heerlijke kazen en noten? Dan maken wij graag kennis met jou! Op zaterdag en tijdens schoolvakanties sta je in de winkel.

De baan
Jij weet met enthousiasme en vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen. Je zorgt ervoor dat de winkel er elke dag weer netjes uitziet zodat de klanten graag in de winkel komen.

Wij vragen
Jij bent minimaal 16 jaar oud en geniet er van om klanten te helpen en vakkundig te adviseren. Je bent leergierig en wilt je graag verdiepen in de producten die je verkoopt. Met jouw enthousiasme en inzet ben je echt een aanwinst voor het team. Je hebt oog voor detail, een goed gevoel voor commercie.

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven, De Dessert Meesters en De IJsnerds behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
Dan zien we jouw reactie graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Neem dan contact op met Lieke Katers, via 06-39542332