Key Accountmanager Foodservice Zuivelhoeve | fulltime


Heb jij jouw talent voor sales al ontdekt en wil jij jouw carrière een flinke boost geven? Wil jij een uitdagende baan waarin je veel kunt leren én veel vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen als Key Account manager? Neem dan een kijkje in ons productiebedrijf in Hengelo en kom werken bij ons mooie familiebedrijf!

 

Key Account Manager Foodservice Zuivelhoeve fulltime

 

De functie

Als Key Account Manager Foodservice ga jij aan de slag met het realiseren van groei binnen de diverse kanalen van Foodservice waarbinnen Zuivelhoeve actief is. Mooie klanten op hoofdkantoorniveau binnen o.a. de Hotellerie, Horeca en Catering behoren tot jouw takenpakket en zullen in afstemming met het huidige team worden toegewezen. Daarnaast behoort het realiseren van new business tot de uitdagingen binnen de functie. Je investeert in intensieve partnerschappen met jouw accounts en bent verantwoordelijk voor het sterk groeiende A-merk Zuivelhoeve.

Zuivelhoeve beschikt over een breed productportfolio. Naast diverse duurzame zuivel variaties in cups en bekers staan ook grootverpakkingen en yoghurttaps tot je beschikking. Een compleet pakket waarmee jij in staat wordt gesteld om, deels via het aangaan van nieuwe samenwerkingen, additionele groei te realiseren. Van ontbijt tot dessert, van tussendoor tot on the go en van vullen tot voeden; volop kansen om de heerlijke premium producten van Zuivelhoeve in contact te brengen met de consument!

In deze rol zit je tegenwoordig veel aan tafel om mee te denken met het commerciële belang van de klant en te identificeren hoe de gezamenlijke business met Zuivelhoeve te laten groeien. De concurrentie is groot en de dynamiek in de diverse markten eveneens. Je krijgt energie van het sluiten van succesvolle deals en bent in staat deze in lijn met in/externe budgetplannen in te richten. Tijdens onderhandelingen ben je vasthoudend en daadkrachtig; je verliest het doel van je gesprekspartner en van Zuivelhoeve niet uit het oog. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor je ‘eigen winkel’ waarbij je intensief samenwerkt met collega’s van trade, marketing, productontwikkeling en controlling.

Zuivelhoeve werkt aan een generatiebestendige familiebedrijf. Groei in marktaandeel en zelfstandige beheersing van de P&L van jouw accounts zijn daarmee kerntaken van de functie. Zuivelhoeve zoekt een doortastende en daadkrachtige Key Account Manager die houdt van het sluiten van scherpe deals, en partnerschappen wil uitbouwen op basis van bestaande en nieuwe concepten.

Wij vragen

 • 4+ jaar relevante saleservaring, liefst bij A-merk in FMCG;
 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Ervaring met onderhandelingen in het foodservicekanaal en hotellerie / horeca, zelfstandige onderhandelingservaring (op hoofdkantoorniveau) is een plus;
 • Uitstekende analytische, communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • Stevige persoonlijkheid die doorbijt, houdt van deals sluiten en goed is in relatiebeheer;
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal (spreken en schrijven);
 • Ondernemend, verantwoordelijk, kwaliteit- en resultaatgericht, zelfstarter, hands on, flexibel, daadkrachtig en overtuigingskracht zijn woorden die jou omschrijven. 

Wij bieden
Goed werkgeverschap, fijne collega’s en een prettige werkomgeving. Zuivelhoeve maakt onderdeel uit van de Roerink Food Family, net als de succesvolle bedrijven Zuivelhoeve Winkelbedrijven en De Dessert Meesters. Wij zijn een hecht familiebedrijf, kennen een informele bedrijfscultuur met korte lijnen. Je krijgt goede persoonlijke begeleiding en hebt interessante doorgroei mogelijkheden binnen een groeiende en innoverende organisatie. Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten;

 • Een veelzijdige salesrol met verantwoordelijkheid voor belangrijke foodserviceklanten waarbij je werkt met mooie kwaliteitsproducten;
 • Een rol met directe impact waarbij jij jouw ideeën snel kan implementeren door compactheid en flexibiliteit. Je krijgt de kans om nieuwe initiatieven binnen enkele maanden uit te rollen;
 • Een compact team waar open en direct gecommuniceerd wordt;
 • Deel uitmaken van een enthousiast en gedreven team met passie voor food;
 • Een marktconform salaris passend bij jouw opleiding(en), kennis, ervaring en vaardigheden
 • Een fulltime positie met veel contact op hoofdkantoorniveau;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen binnen de Roerink bedrijven;

Interesse?
We zien jouw reactie graag tegemoet via vacature@roerinkfoodfamily.nl

Heb je vragen over de functie of wil je graag meer weten over Zuivelhoeve? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Ans Odink 074 2424907.