Allround bedieningsmedewerker | Bistro Hanninkshof (Usselo)


Wegens succes zijn wij op zoek naar enthousiast en gemotiveerd personeel om ons fantastische team van Hanninkshof te versterken. Ben jij 18 jaar of ouder, een liefhebber van heerlijk eten en drinken en heb je ervaring in de horeca? Dan komen we graag met jou in contact.

Allround bedieningsmedewerker

Bistro Hanninkshof

Wat meer dan honderd jaar geleden in Usselo begon als dorpscafé is uitgegroeid tot een begrip in Twente. Al vier generaties lang is het restaurant in de familie, van Hannink tot Roerink. Hanninkshof is in een geheel nieuw jasje gestoken en is veranderd in een sfeervolle, landelijke bistro waar het draait om de totale beleving. Gezelligheid en kwaliteit gaan hier hand in hand! 

De bistro is door het serveren van herkenbare gerechten een feest voor iedereen! De gerechten worden in onze open keuken bereid met de beste producten uit de streek. Eerlijk eten om extra van te genieten, van steak tartaar tot heerlijke wijnen. Dit alles in een warme huiselijke sfeer die bij binnenkomst direct voelbaar is. Houten gebinten en stenen muren zorgen voor een warme basis en grote kroonluchters, comfortabele zitplekken (ca 180) en haardvuren doen de rest.

De functie
Als barman/ barvrouw ben jij de maker van onze smaakvolle cocktails en drankjes. Jouw creativiteit en gastvrijheid zorgen ervoor dat onze gasten de lekkerste drankjes geserveerd krijgen. Als lid van ons bedieningsteam ben je de glimlach die onze gasten begroet en begeleidt tijdens hun bezoek aan de bistro. Je zorgt voor een onvergetelijke eetervaring door uitstekende service en aandacht voor detail. Bij Bistro Hanninkshof geloven we in teamwork, groei en een positieve werkomgeving. We bieden een geweldige kans om je carrière in de horeca te starten of voort te zetten, met training en ontwikkelingsmogelijkheden. De uren en dagen zijn in overleg. Ook als je naast je studie een flexibele bijbaan zoekt ben je zéker welkom.
 

Wij vragen
Gastvrijheid zit in jouw DNA, je bent van nature servicegericht en vriendelijk. Je werkt graag samen in een team, hebt een proactieve houding en toont initiatief. Met jouw oog voor detail is het werk van bedieningsmedewerker jou op het lijf geschreven. Horeca is jouw passie en als de druk oploopt houd jij het overzicht en ben je helemaal in je element. 

Wij bieden
Als hecht familiebedrijf bieden wij je goed werkgeverschap, een prettige werkomgeving en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling (o.a. door workshops en trainingen). Een goed salaris (conform, maar boven de Horeca CAO) passend bij jouw ervaring én personeelskorting op de heerlijke producten uit onze streekwinkel Hannink's Dienstje. Werkdagen en tijden gaan in overleg; uitgangspunt hierbij is dat je één dag in het weekend vrij bent en we werken met een 3 wekelijks rooster. 

Interesse?
We zien jouw sollicitatie, voorzien van CV en een korte motivatie, graag tegemoet via info@hanninkshof.nl. Heb je vragen of wil je graag meer weten over Bistro Hanninkshof? Aarzel dan niet en neem dan contact op met Arjen Löwenthal 06-18873722.

Neem een kijkje op www.hanninkshof.nl