Zelfstandig verkoopmedewerker Zuivelhoeve Berkel Enschot - 16 uur


Lijkt het jou fantastisch om in een heerlijke delicatessenzaak te werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Voor onze winkel Berkel Enschot zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken voor 16 uur in de week.

Zelfstandig verkoopmedewerker Zuivelhoeve Berkel Enschot Tilburg

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 85 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. In onze Zuivelhoeve winkels wordt, naast onze eigen Zuivelhoeve producten, een uitgebreid assortiment gevoerd van Hollandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Ons motto is: “Als je weet wat je eet, proef je meer!”

Word jij het gezicht van onze Zuivelhoeve winkel in Berkel Enschot en wil je alles weten en leren over onze heerlijke kazen en noten? Dan maken wij graag kennis met jou! Werkdagen zijn in overleg. In de leuke, drukke december maand ben je ook beschikbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden die we graag samen met jou bespreken. 

De baan
Jij weet met enthousiasme en vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen. Je zorgt ervoor dat de winkel er elke dag weer netjes uitziet zodat de klanten graag in de winkel komen.

Jij bent iemand die er van geniet om klanten te helpen en vakkundig te adviseren. Je bent leergierig en wilt je graag verdiepen in de producten die je verkoopt. Met jouw enthousiasme en inzet ben je echt een aanwinst voor het team. Je hebt oog voor detail, een goed gevoel voor commercie en werkervaring met voorkeur in een (food)winkel.

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven, De Dessert Meesters en De IJsnerds behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Interesse?
Dan zien we jouw reactie graag tegemoet via info@berkelenschot.zuivelhoeve.nl. Wil je meer weten over ons of over de vacature, neem dan contact op met de winkel 013-2070333 of kom langs. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.