Medewerker Hanninkshof – bijbaan – Enschede


Wegens succes zijn wij op zoek naar collega’s om ons gedreven team van Hanninkshof te versterken. Kom jij bij ons werken als bijbaan naast je studie?

Medewerker bediening bij Hanninkshof – bijbaan naast je studie – Enschede/Usselo

Kom bij ons gezellig en gedreven team en maar deel uit van de Bistro Hanninkshof familie! Bistro Hanninkshof staat bekend om haar gastvrijheid, heerlijke gerechten en gezellige sfeer. Gelegen in het prachtige Twentse landschap in Usselo, bieden wij onze gasten een unieke culinaire beleving. Met ons jonge en enthousiaste team streven we er elke dag naar om onze gasten te verwennen en een onvergetelijke tijd te bieden.

Als medewerker bij Bistro Hanninkshof ga je het volgende doen ;

  • Het verwelkomen van gasten en ze begeleiden naar hun tafel
  • Het opnemen van bestellingen en het serveren van drankjes en gerechten
  • Het afruimen van tafels en het schoonhouden van de werkplek
  • Het assisteren bij diverse andere werkzaamheden in de bistro

Je bent een teamplayer en minimaal 16 jaar oud. Je bent flexibel beschikbaar naast je studie; in de avond, weekenden en  vakantie. Met jou positieve instelling en gastvrije houding draag je bij aan ons streven om onze gasten een onvergetelijke tijd te bieden.

Wij bieden een gezellige en dynamische omgeving. Flexibele werktijden en een gezellig en jong team waarin je je snel thuis zult voelen. Daar hoort natuurlijk een na-werk borrel bij en leuke teamuitjes!

Interesse? Stuur een mail naar info@hanninkshof.nl of neem contact op met Arjen Löwenthal via 06-18873722. Een telefoontje of berichtje via Whatsapp is voldoende. Langskomen mag natuurlijk ook:)! Tot snel.