BBL Leerling Monteur | Zuivelhoeve (Hengelo)


Wil jij een BBL-opleiding in de techniek volgen en zoek je nog een leerwerkplek? Dan ben je bij Zuivelhoeve aan het juiste adres! Bij de Zuivelhoeve bieden we een uitdagend BBL-traject aan waarbij je direct aan de slag kunt met jouw technische talenten.

BBL leerling Monteur | Zuivelhoeve (Hengelo)

Bij Zuivelhoeve beschikken we over een machinepark waar verschillende soorten techniek samenkomen, zoals elektrotechniek en mechanische techniek. Zuivelhoeve behoort tot de Roerink Food Family en staat bekend om haar heerlijke Boer’n Yoghurt® en Boer’n Vla®, gemaakt met passie, toewijding en een vleugje geduld. Sinds 1981 zetten wij ons in voor ambachtelijke zuivel, gemaakt van verse weidemelk van lokale boeren. Onze missie is om iedereen van de lekkerste zuivelproducten te laten genieten. We zijn een hecht familiebedrijf, kennen een informele bedrijfscultuur met korte lijnen. We staan voor goed werkgeverschap, met een positieve werkcultuur met fijne collega’s die samenwerken in een prettige werkomgeving.

We hebben jouw technische skills hard nodig voor al onze uitdagingen en ambities! Met ons BBL-opleidingstraject kun je meteen bij ons aan de slag en kan je binnen onze Technische Dienst mee bouwen aan het succes van Zuivelhoeve. Samen met het team zorg je voor het soepel draaien van ons machinepark.

Gedurende jouw tijd bij ons krijg je de kans om verschillende aspecten van ons bedrijf te ontdekken en te zien wat jou het meest aanspreekt op technisch gebied. De theorie die je leert op school, pas je toe in de praktijk bij ons. Op die manier zorgen we ervoor dat wat je leert goed aansluit bij wat je bij ons doet. Je wordt begeleid door ervaren monteurs. Na het behalen van je diploma ben je verzekerd van een baan bij ons en kun je je verder ontwikkelen en specialiseren in jouw vakgebied!

Waarom een leertraject bij Zuivelhoeve?

  • Een betaalde baan tijdens je opleiding in een hecht familiebedrijf;
  • Een gedreven en gezellig team;
  • Uitzicht op een vaste baan na het behalen van je diploma;
  • Ruimte om je eigen kwaliteiten en interesses te ontdekken en te ontwikkelen.

Jij kan met jouw technische kennis en ervaring een goede bijdrage leveren aan ons gedreven team en aan het succes van Zuivelhoeve. Interessant voor jou? Plan een kennismaking en rondleiding in met Lieke Kater van HR 06-39542332. Een appje of telefoontje is voldoende.