Stage HR & Bedrijfskunde | Zuivelhoeve Hengelo


Ben jij op zoek naar een uitdagende HRM & Bedrijfskunde stage waarin je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om jezelf breed te ontwikkelen op verschillende HRM- en bedrijfskunde gebieden? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Stage HRM & Bedrijfskunde | Zuivelhoeve Hengelo (32-40 uur)

Wil jij alles leren over het fascinerende HR-vak in een prachtig Twents familiebedrijf? Zuivelhoeve in Twekkelo zoekt een ambitieuze en gepassioneerde HBO-stagiair per september 2024. Zit jij in je derde jaar van je studie HRM of Bedrijfskunde? Dan is deze meewerkstage (geen afstudeerstage) een prachtige kans voor jou. Je bent bij ons niet de enige stagiair(e) want iedere stageperiode begeleiden we 15 stagiaires.

Roerink Food Family
Zuivelhoeve maakt samen met Zuivelhoeve Winkelbedrijven, De Dessert Meesters en de IJsnerds onderdeel uit van Roerink Food Family. Een hecht familiebedrijf met vier verschillende bedrijven die één en dezelfde passie delen: het maken of verkopen van de allerlekkerste zuivelproducten. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit en is gevestigd in Hengelo/Oldenzaal. 

De stage
Tijdens je stage ondersteun je de HR-manager en HR-adviseur bij diverse HR-projecten en dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt de kans om mee te werken aan de implementatie en optimalisatie van AFAS-software binnen onze HR-processen. We starten in september met het uitrollen van Werving & Selectie en OutSite in AFAS. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Assisteren bij de implementatie van AFAS-software in onze HR-processen.
  • Beheer van de HR-mailbox en het plaatsen van vacatures online.
  • Initiëren en uitvoeren van employer branding & wervingsactiviteiten.
  • Meedenken en meewerken aan diverse HR-projecten op basis van jouw interesses en ideeën.

Als stagiair HR & Bedrijfskunde word je vakkundig begeleid door de HR manager van Roerink Food Family en ben je betrokken bij diverse HR onderwerpen voor alle bedrijven. Onze bedrijven zijn in ontwikkeling en groeiende, waardoor er geen gebrek is aan HR-uitdagingen. Jouw houding en mentaliteit bepalen het succes van jouw stage. Herken jij jezelf in onze winnaarsmentaliteit, no-nonsense cultuur en neem jij graag initiatief en verantwoordelijkheid? En heb jij interesse in HR-processen en software-implementatie? Dan maken we graag kennis met jou!

Wij bieden
Een stagevergoeding van €300,- per 4 weken (o.b.v. 40 uur) en afhankelijk van de afstand woon-stage een reiskostenvergoeding. Je krijgt persoonlijke begeleiding en volop leer- en ontwikkelmogelijkheden. Wij werken met plezier en succes samen met stagiaires op verschillende afdelingen in o.a. de richting voedingsmiddelentechnologie, marketing en sales. Je bent dus zéker niet de enige stagiair! Je komt te werken op een mooie, landelijke locatie in Twekkelo en je krijgt de mogelijkheid om onze heerlijke Zuivelhoeve producten te proeven!

Spreekt deze stageplaats je aan? 
We zien jouw reactie, voorzien van CV en motivatie, graag tegemoet via vacature@zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de stage? Neem dan contact op met Lieke Kater, HR adviseur, via 06-39542332