Winkelmedewerker Zuivelhoeve Nijverdal | weekendhulp


Ben een enthousiaste en energieke student die op zoek is naar een leuke bijbaan? Lijkt het jou fantastisch om in een heerlijke delicatessenzaak te werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Voor onze winkel in Nijverdal zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken op zaterdag.

Winkelmedewerker Zuivelhoeve Nijverdal | weekendhulp

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 90 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. In onze Zuivelhoeve winkels wordt, naast onze eigen Zuivelhoeve producten, een uitgebreid assortiment gevoerd van Hollandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Ons motto is:“Als je weet wat je eet, proef je meer!”

Word jij het gezicht van onze Zuivelhoeve winkel in Nijverdal en wil je alles weten en leren over onze heerlijke kazen en noten? Dan maken wij graag kennis met jou!

De baan
Elke zaterdag werk je samen met het team van Zuivelhoeve in Nijverdal om promotionele activiteiten uit te voeren in de winkel. Je gaat o.a. aan de slag om klanten te laten kennismaken met versgebakken warme noten. Je bereidt ze ter plekke in de winkel en verkoopt ze in onze notenbar. Je vindt het leuk om klanten te helpen. Je bent leergierig en wilt je graag verdiepen in de producten die je verkoopt. Met jouw enthousiasme en inzet ben je een waardevolle aanwinst voor het team. Je hebt oog voor detail en beschikt over een goed gevoel voor commercie.

Roerink Food Family
De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven, De Dessert Meesters en IJsnerds behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf (sinds 1981). Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Ben jij de enthousiaste student die wij zoeken? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar vacature@roerinkfoodfamily.nl. Vragen? Bel met Lieke Kater 0639542332. We kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je snel te verwelkomen in ons team bij Zuivelhoeve in Nijverdal!