Assistent Bedrijfsleider Zuivelhoeve | Haarlem


Heb jij een passie voor retail, ben jij een echte kaas liefhebber en steek jij graag de handen uit de mouwen? Voor onze winkel in Haarlem zijn wij op zoek naar een assistent bedrijfsleider. Kom jij ons team Zuivelhoeve in Haarlem versterken? De werktijden worden in overleg vastgesteld, met een minimum van 24 uur en een maximum van 40 uur.

Assistent Bedrijfsleider Zuivelhoeve Haarlem

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 90 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. In onze Zuivelhoeve winkels wordt, naast onze eigen Zuivelhoeve producten, een uitgebreid assortiment gevoerd van Hollandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Ons motto is: “Als je weet wat je eet, proef je meer!”

De baan
Je hebt een natuurlijke drive om de verwachting van de klant te overtreffen en iedere klant meer dan tevreden naar buiten te laten lopen. Dit doe je door een nette, verzorgde winkel neer te zetten, met jouw oog voor detail ontglipt jou niets.

Samen met het team zorg je voor een gezonde dosis klantobsessie. Jij weet anderen te inspireren en te motiveren. Daarnaast bedenk jij manieren om de winkelbeleving onder onze klanten te vergroten.

Wij vragen
Jij bent enthousiast en gedreven om iets moois neer te zetten, je legt de lat altijd hoog en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je wilt bij ons graag het vak leren door je 100% in te zetten en jezelf ontwikkelen tot een kaas specialist.

Ervaring is fijn, kennis van kaas is niet verplicht. Affiniteit met onze producten, jouw persoonlijkheid, inzet en motivatie des te meer. Je bent leergierig, enthousiast, sociaal, teamplayer en verbaal sterk.

Wij bieden
Naast een marktconform salaris en een fijne werkplek geven we jou de kans om jezelf te ontwikkelen. Er zijn ook doorgroeimogelijkheden. Wij bieden verschillende cursussen aan om jezelf te verbeteren in kaas, wijn, verkoop etc.

Interesse?
Spreekt deze vacature jou aan? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een korte motivatie en CV,  graag tegemoet via info@haarlem.zuivelhoeve.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve? Dan kun je contact opnemen met Mark Reimert 06-53761402.