Stage Online Marketing IJsnerds | Oldenzaal | 32 - 40 uur


Zoek jij een veelzijdige, creatieve marketing stage waar geen dag hetzelfde is en houd jij van een bolletje ijs? Dan willen we jou graag uitnodigen om deel uit te maken van ons team!

Stagiaire Online Marketing IJsnerds Oldenzaal (32 – 40 uur)

Wij zijn IJsnerds, een nieuwe start-up binnen de Roerink Food Family (o.a. bekend van Zuivelhoeve en De Dessert Meesters). Wij gaan de Nederlandse ijsmarkt op zijn kop zetten met het lekkerste ijs maar dan in een nieuw jasje. Dit verkopen we momenteel aan ijssalons, speciaalzaken en horeca over heel Nederland.

Waarom IJsnerds? Omdat we slimmer zijn. Voor onze eigen ijssalons hebben we een uniek datamodel gebouwd waarmee ijssalons hun forecast kunnen automatiseren. Slim toch? https://ijsnerds.nl/

We bieden jou een stageplaats met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen op e-commerce gebied. Goede begeleiding op hoog niveau en een stagevergoeding. Dus zoek je een marketing stage vanuit jouw HBO opleiding en wil je echt impact kunnen maken als stagiair? Bel of WhatsApp ons dan via 06-39542332 (Lieke Kater). Mailen kan via vacature@roerinkfoodfamily.nl

Wat ga je doen?
Als Online Marketing Stagiair(e) bij IJsnerds ben je medeverantwoordelijk voor onze online marketingactiviteiten. Als team zorgen we er met elkaar voor dat de online doelstellingen worden gerealiseerd. Je ondersteunt bij de merchandise van onze webshop, de e-mail marketing, het beheren van onze socials en brainstormt mee over onze nieuwste (influencer-) campagnes.

In grote lijnen ziet dit er zo uit:

Online Marketing (70%)

  • Beheren en coördineren van social mediaplatforms en activiteiten  
  • Productfotografie
  • Schrijven van blogs
  • Opzetten van e-mailcampagnes

E-Commerce (30%)

  • Optimaliseren van de webshop
  • Genereren van packshots en content
  • Bijhouden van het online assortiment

 Wie ben jij?

  • Jij bent creatief én commercieel ingesteld. Je voelt je thuis binnen een ondernemende, ambitieuze startup-omgeving waarbij je volop initiatieven kunt nemen en waarmaken.
  • Je volgt een opleiding in de richting van Marketing, Creative Business of vergelijkbaar en bent op zoek naar een meewerkstage per september 2024.

Interesse? Ben jij klaar voor een smaakvolle stage bij IJsnerds en wil je samen met ons de ijsmarkt veroveren? Stuur dan je sollicitatie met CV en motivatie naar vacature@roerinkfoodfamily.nl Vragen? Neem contact op met Lieke Kater HR-adviseur 06-39542332