HR-Manager


De succesvolle en innovatieve foodbedrijven Zuivelhoeve, Zuivelhoeve Winkelbedrijven, De Dessert Meesters en IJsnerds behoren tot de Roerink Food Family. Alle bedrijven produceren en distribueren kwalitatief hoogwaardige producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland. Binnen de afdeling HR is een uitbreidings- vacature ontstaan voor een enthousiaste

HR-Manager (32 uur)

Wat ga je doen?

Werken voor een dynamisch, sterk groeiende organisatie waarbij jij nieuwe talenten binnenhaalt en het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s. Bij Roerink Food Family breiden wij ons HRM-team uit. Zorg jij er straks voor dat de nieuwe werknemers de beste arbeidsvoorwaarden hebben, de huidige medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en advies kunt geven in hun loopbaan.

Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven & implementeren van het personeelsbeleid. Draagt (mede) verantwoording voor een optimale in- door en uitstroom van medewerkers waarbij ‘boeien en binden’ centraal staat.

Je functie ziet er als volgt uit:

 • Je draagt bij aan nieuwe en bestaande HR projecten en stuurt de organisatie de goede kant op door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van HR uit te rollen; Waaronder het ontwikkelen van een House of HR en andere strategische projecten.
 • Het beste talent uit de markt halen! Je houdt je bezig met werving & selectie, arbeidsvoorwaarden & talentontwikkeling. Daarom ben jij ook van A tot Z betrokken bij de werving & selectie van nieuwe collega's.
 • Coördineren van interne communicatie binnen de bedrijven;
 • Coördinatie, controle en boeken van trainingen en opleidingen voor medewerkers;

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Human Resources;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen HR in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een productiebedrijf;
 • Je hebt lef, bent communicatief vaardig en draagt actief bij aan de optimale profilering van onze bedrijven als aantrekkelijke werkgever;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Natuurlijk heb je goede mensenkennis en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers;
 • Je bent zelfstandig met een forse dosis verantwoordelijkheidsgevoel en analytisch vermogen;
 • Je bent een enthousiaste proactieve team-player die zich graag verder wil ontwikkelen. Vanzelfsprekend ben je in staat accuraat te werken en vind je het belangrijk om in een veranderlijke omgeving te werken waarin je anderen motiveert en ondersteunt in de vooruitgang;
 • Anticiperen & samenwerken is voor ons de basis tot succes en maakt dat jij je herkent in de woorden: flexibel, lef, creatief, resultaatgericht en samenwerkend;
 • Kennis van AFAS is zeker een pre. 

Wat bieden wij?

 • Uitdaging, afwisseling en een prettige werksfeer binnen een leuk team; 
 • Een goed salaris plus reiskostenvergoeding, uitbetaald per 4 weken;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen middels deelname aan trainingen en cursussen;
 • Een afwisselende functie met de vrijheid om eigen input te brengen.

Interesse?
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een mooi, dynamisch en innovatief bedrijf? Lijkt het je leuk om bij een ondernemend familiebedrijf aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! We zien jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag tegemoet middels vacature@roerinkfoodfamily.nl. Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over Zuivelhoeve en De Dessert Meesters? Dan kun je contact opnemen met Lieke Kater, HR Adviseur, via telefoonnummer 0639542332.