De Dessert Meesters

Bij De Dessert Meesters in Oldenzaal worden met veel liefde en passie de lekkerste desserts voor de retail gemaakt. Op basis van authentieke recepturen, ontwikkelen we op ambachtelijke wijze de lekkerste desserts. De allerbeste kwaliteit ingrediënten zorgen voor unieke smaakcombinaties. Zowel onder private label als fancy label worden de producten verkocht in 26 landen in Europa.

De oorsprong van het bedrijf ligt in 1925 bij een Hengelose ijssalon, een bevlogen familiebedrijf waar kwaliteit en smaak in een hoog vaandel staan. De familie heeft talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen voor haar producten wat zich vertaalt in een gedrevenheid die nog altijd deel uitmaakt van het bedrijf. Sinds 2014 maakt De Dessert Meesters deel uit van de Roerink Food Family.

De Dessert Meesters is altijd op zoek naar het beste en het lekkerste. Onze producten onderscheiden zich op smaak, kwaliteit en unieke wijze van presenteren. Hiermee stellen wij onze klanten in staat om te excelleren in de categorie.

Bezoek de website voor meer informatie: www.dessertmeesters.com

 

 

De bedrijven