Zuivelhoeve

Wat in 1981 is begonnen met de verkoop van zuivelproducten vanaf de boerderij is in 40 jaar uitgegroeid tot een familiebedrijf, waar met gepaste trots dagelijks gewerkt wordt aan de lekkerste ambachtelijke zuivelproducten. Wij zijn de makers van eerlijke zuivel en nemen de tijd om de kwaliteit van onze zuivelproducten te optimaliseren. Daarom gelden een aantal duidelijke hoekstenen:

Al vanaf het eerste begin in ’81 kozen we voor de ‘yoghurtcultuur’ zoals wij ‘m op de boerderij zelf het lekkerst vonden. Daar is nooit meer aan gesleuteld. Wij geloven nog altijd in diezelfde receptuur. En de rest van Nederland denkt er net zo over!

Yoghurt maken op grote schaal is voor ons nog altijd écht mensenwerk. Tuurlijk, in de fabriek zijn onze machines onmisbaar. Maar het zijn onze yoghurtmeesters die nauwgezet en continu de totstandkoming van onze yoghurt volgen én haar kwaliteit bewaken.

Goeie yoghurt, daar kun je een lepel in laten staan. Althans… als je het aan ons vraagt! Dat vraagt erom dat wij de tijd nemen. Om het natuurlijke proces z’n werk te laten doen. Daardoor is onze yoghurt – in smaak en structuur – lekker eigenzinnig. De yoghurt is dan ook minimaal 18 uur gerijpt. Dit geeft hem zijn volle, lekkere en echte smaak. Zuivelhoeve, gemaakt met de rust van de Zuivelhoeve. 

Bezoek de website voor meer informatie: www.zuivelhoeve.nl/#

 


De bedrijven