Duurzaam voor de mens

Op het gebied van zorgzaam wezen voor de mens werkt de Roerink Food Family nauw samen met bedrijven als SWB en Sallcon. Deze organisaties zorgen ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt volwaardig aan de slag kunnen in een reguliere werkomgeving. Roerink Food Family biedt deze mensen verschillende arbeidsplaatsen binnen de organisatie waardoor zij zich op een geschikte manier kunnen ontwikkelen.

Daarnaast investeert de Roerink Food Family in het opleiden van haar medewerkers. Denk hier bijvoorbeeld aan specifieke opleidingsprogramma’s voor medewerkers binnen de organisatie om hun kennis te verbreden en zo potentiele doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie zichtbaar te maken.

Voor de mensen met een zorgvraag op de Lingehof (Happy Goat) wordt er gekeken naar eigen interesses en mogelijkheden. Omdat de boerderij een grote diversiteit aan werkzaamheden met zich meebrengt, valt er voor iedereen een geschikte werkplek te creëren. De Lingehof biedt zo ieder op zijn of haar eigen manier diverse ontwikkelingsmogelijkheden in zowel persoonlijk als maatschappelijk verband.