Katja introduceert nieuwe smaak: Regenboog Geluk!


donderdag 6 januari 2022

Na het Biggetjes ijs, Apekoppen ijs en Yoghurtgums ijs heeft Katja nu ook Regenboog Geluk ijs geïntroduceerd. Het ijs is gebaseerd op de gelijknamige Regenboog Geluk snoepjes en vanaf nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn. De snoepjes zijn samen met De Dessert Meesters getransformeerd tot een zoet, vrolijk en bovenal heerlijk ijsje! De nieuwe zoete lekkernij bestaat uit ijs…

Lees meer

Nieuw voor in de ziekenhuizen: eiwitverrijkte vla!


woensdag 10 november 2021

Bij Zuivelhoeve hebben we iets nieuws voor in de ziekenhuizen: eiwitverrijkte vla. Waarom? Uit onderzoek blijkt dat patiënten die voldoende eiwitten binnenkrijgen, minder lang in het ziekenhuis liggen en dat eiwit de spieren sneller doet herstellen. Daar moesten we iets mee doen! De vla is er in vier smaken, namelijk vanillesmaak, caramel-hopjessmaak, bananensmaak en aardbeiensmaak en met 125% meer…

Lees meer

Zuivelhoeve productie draait volledig energieneutraal


woensdag 1 september 2021

Zoals gelukkig steeds meer bedrijven in de wereld, heeft onze planeet ook veel aandacht binnen Zuivelhoeve. We zijn dan ook trots om te verkondigen dat onze Zuivelhoeve productie volledig energieneutraal draait.

Lees meer

Katja introduceert ijs gemaakt door De Dessert Meesters


maandag 1 maart 2021

Het Nederlandse snoepmerk Katja introduceert drie smaken ijs geïnspireerd op hun lekkerste snoepjes. Het Biggetjesijs, Apekoppenijs en Yoghurtgumsijs is nu verkrijgbaar bij Plus, Vomar, Hoogvliet, Dirk en Deka Markt.

Lees meer

Zuivelhoeve Winkelbedrijven opent 70e winkel


vrijdag 20 november 2020

Op 17 november 2020 is de 70e Zuivelhoeve winkel geopend. Alle winkels zijn gevestigd op A-1 locaties door Nederland en worden gerund door enthousiaste franchisenemers met passie voor het vak. De 70e winkel staat in hartje Utrecht, aan de Lijnmarkt 20.

Lees meer