Zuivelhoeve productie draait volledig energieneutraal


woensdag 1 september 2021

Zoals gelukkig steeds meer bedrijven in de wereld, heeft onze planeet ook veel aandacht binnen Zuivelhoeve. We zijn dan ook trots om te verkondigen dat onze Zuivelhoeve productie volledig energieneutraal draait.

Lees meer

Katja introduceert ijs gemaakt door De Dessert Meesters


maandag 1 maart 2021

Het Nederlandse snoepmerk Katja introduceert drie smaken ijs geïnspireerd op hun lekkerste snoepjes. Het Biggetjesijs, Apekoppenijs en Yoghurtgumsijs is nu verkrijgbaar bij Plus, Vomar, Hoogvliet, Dirk en Deka Markt.

Lees meer

Zuivelhoeve Winkelbedrijven opent 70e winkel


vrijdag 20 november 2020

Op 17 november 2020 is de 70e Zuivelhoeve winkel geopend. Alle winkels zijn gevestigd op A-1 locaties door Nederland en worden gerund door enthousiaste franchisenemers met passie voor het vak. De 70e winkel staat in hartje Utrecht, aan de Lijnmarkt 20.

Lees meer

Duurzame nieuwbouw gestart bij Zuivelhoeve


maandag 12 oktober 2020

Het is zover! Bij Zuivelhoeve in Twekkelo is gestart met nieuwbouw. Op de plaats waar Gerjhan en Diane bijna 40 jaar geleden begonnen met het bedrijf, moet de uitbreiding in september 2021 gerealiseerd zijn. De nieuwbouw gaat zoveel mogelijk op in het lokale landschap.

Lees meer

Commercial: Gemaakt met de rust van de Zuivelhoeve


maandag 24 augustus 2020

Zuivelhoeve laat met haar nieuwe commercial zien waar het om draait bij het maken van de lekkerste Boer’n yoghurt®: rust. Als je yoghurt de tijd geeft om te rijpen, wordt het extra stevig en krijgt het een volle, echte smaak. Daarom laten we onze Boer’n yoghurt® 18 uur met rust. En dat proef je.

Lees meer