Rudolph van Veen komt met eigen foodproducten


dinsdag 22 november 2016

Rudolph van Veen is meesterpatissier, meesterkok en de bekendste TV chef van Nederland. Koken, bakken en toetjes maken hoeft niemand hem meer te leren. Tijdens zijn jarenlange samenwerking met Carlo en Irene, heeft hij veel mensen geïnspireerd en ze leren koken en bakken. En dat blijft hij doen als onderdeel van zijn missie: mensen bewust en met plezier laten eten en genieten!

Iedereen krijgt straks de kans om te genieten van de desserts van Rudolph. Hij is een bijzondere samenwerking aangegaan met De Dessert Meesters, ijsbereiders sinds 1925. Rudolph’s unieke ijsrecepten worden nu op ambachtelijke wijze doorontwikkeld voor de consumentenmarkt. Op de SIAL 2016 in Parijs, één van de grootste foodbeurzen ter wereld, worden de eerste ontwikkelingen van deze samenwerking gepresenteerd.

Er gaat met deze samenwerking een wens in vervulling voor Rudolph. In 2017 vindt de verdere ontwikkeling van de collectie desserts plaats; Rudolph’s voorliefde voor patisserie is hierin duidelijk te zien en te proeven. Alle producten worden gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.