Zuivelhoeve Winkelbedrijven opent 70e winkel


vrijdag 20 november 2020

Zuivelhoeve is een toonaangevende full-service franchiseorganisatie. En met gepaste trots kunnen wij delen dat deze week onze 70e winkel is geopend. Alle winkels zijn gevestigd op A-1 locaties door Nederland en worden gerund door enthousiaste franchisenemers met passie voor het vak. De 70e winkel staat in hartje Utrecht, aan de Lijnmarkt 20. Klik hier voor een overzicht van de locaties van alle winkels.

Online en offline assortiment

In onze winkels voeren wij naast Noord-Hollandse kazen en boerenkazen ook een ruim assortiment aan buitenlandse kazen, noten en andere delicatessen zoals olijven, tapenades en natuurlijk onze eigen Zuivelhoeve zuivel. Zuivelhoeve Winkelbedrijven heeft zowel online als offline een zeer ambitieuze groeidoelstelling. Het is ook mogelijk om producten te bestellen in de webshop.

Lekker en gezond

Wij geloven dat eten alleen lekker en gezond is als het met liefde en kunde gemaakt is, met een directe verbinding tot de bron. Als je weet wat je eet, proef je meer!

Op deze pagina vind je meer informatie over Zuivelhoeve Winkelbedrijven.