Missie & Visie

Missie

Roerink Food Family is het moederconcern achter Zuivelhoeve (vers), Zuivelhoeve Winkels en De Dessert Meesters. Ze wil haar rol in de internationale retailmarkt net zo vervullen in Nederland en haar merken en bedrijven een wereldpodium bieden. Onze missie is om iedereen van de lekkerste zuivelproducten te laten genieten. Via de retailers komen de producten bij de consument.

Visie

Roerink Food Family ziet internationaal een behoefte voor haar Nederlandse zuivelmerken met een echt verhaal. Dit zijn zuivelmerken die wat betreft categorie en smaak patroondoorbrekend zijn. Zo bieden we onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde voor de gehele keten. 

Kernwaarden

Als generatiebestendig familiebedrijf geven wij onze visie en missie verder vorm vanuit duidelijke kernwaarden: een duurzame waardeketen, transparantie, de kwaliteit van onze ingrediënten, kwaliteit van werken, de uiteindelijke productkwaliteit en, uiteraard, ondernemerschap. We blijven ontwikkelen op vernieuwde consumentenbehoeftes. Niet alleen vandaag maar met een moderne ‘zeitgeist’. 

1. Duurzaamheid

De Roerink Food Family gebruikt (weide)melk van boeren uit de omgeving met de hoogste standaard voor dierenwelzijn. Daarnaast worden overige ingrediënten met de grootste zorg geselecteerd. We werken met Rainforest Alliance gecertificeerde cacao, FSC-gecertificeerd karton, en weten van al onze producten precies waar ze vandaan komen. We zijn ons daarnaast erg bewust van de rol die we in het klimaat spelen. Daarom produceren we, wanneer de nieuwbouw in gebruik wordt genomen, in Twekkelo energieneutraal d.m.v. 2000 zonnepanelen. De Dessert Meesters heeft de hoogste duurzaamheidsgraad als het gaat om efficiënt energiegebruik. Lees hier meer over duurzaamheid.

2. Transparantie

Transparantie begint bij het zien van het product. Door de transparante verpakking kan de consument duidelijk zien wat hij koopt. Daarnaast zijn we transparant over onze bedrijfsvoering en de manier waarop we onze producten maken. We weten waar onze producten vandaan komen en informeren u hier graag over. 

3. Kwaliteit

De allerlekkerste smaak, daar gaan we voor. Daarom doen we veel onderzoek en innoveren we onze producten continu. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de hoogste en lekkerste kwaliteit zuivelproducten krijgt.

4. Ondernemerschap

Ondernemerschap zit in ons bloed. Dat begon al in de jaren '80. Nog steeds kijken we als familiebedrijf naar nieuwe mogelijkheden om onze bedrijven te verbeteren en te vernieuwen.

Heeft u vragen over onze visie, missie en kernwaarden? We leggen het u graag uit. Neem voor vragen gerust contact met ons op.