Visie & Missie

Onze missie
Roerink Food Family is het moederconcern achter Zuivelhoeve (vers), Zuivelhoeve (winkelbedrijven), Happy Goat en De Dessertmeesters. Ze wil haar rol in de internationale retailmarkt net zo vervullen als dat ze dat in Nederland doet met haar merken een wereldpodium bieden. Volgens de filosofie: 'ervoor kiezen om niet gekozen te worden'. Via de retailers naar de consument.

Onze visie
Roerink Food Family ziet internationaal een behoefte voor haar Nederlandse zuivelmerken met een echt verhaal.
Zuivelmerken die wat betreft categorie en/of smaak patroondoorbrekend zijn.


Onze kernwaarden
Onze visie en missie, daar leven wij voor. Dat doen we vanuit onze principes, en ook vanuit onze kernwaarden duurzaamheid, transparantie, kwaliteit en ondernemerschap.

Duurzaamheid
Wij nemen uitsluitend melk af van eigen regionale boeren met de hoogste standaard voor dieren welzijn. 

Transparantie
We weten waar onze producten vandaan komen. En vinden het belangrijk dat u dat ook weet en informeren u hier graag over. Vraag hier gerust naar.

Kwaliteit
De allerlekkerste smaak, daar gaan we voor. Daarom doen we veel onderzoek en innoveren we continu onze producten. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de hoogste kwaliteit zuivelproducten krijgt.

Ondernemerschap
Ondernemerschap zit in ons bloed. Dat begon al in de jaren '80. Nog steeds kijken we naar nieuwe mogelijkheden om ons bedrijven te verbeteren en te vernieuwen.

Heeft u vragen over onze visie, missie en kernwaarden? We leggen het u graag uit. Neem daarvoor contact met ons op.