Procesoperator / IJsbereider Oldenzaal

  • Oldenzaal
  • 40 uur
  • MBO

Wil jij graag werken in een moderne en duurzame werkomgeving en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als operator? Kom dan ons gedreven team in Oldenzaal versterken! Bij De Dessert Meesters maken we ambachtelijke ijsproducten. We groeien hard en onze ijsproducten zijn favoriet, zowel nationaal als internationaal!

Wat ga je doen?
Als operator ben je verantwoordelijk voor een soepel productieproces. Jij bedient, stelt in en reinigt machines, controleert de kwaliteit van onze producten en lost kleine storingen op. Je werkt in een team met ongeveer 12 collega’s en hebt veel afwisseling, aangezien de afvullijnen variëren. Je werkt in 2-ploegen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring met HACCP en een hands-on mentaliteit.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Operator in de Food industrie OF
    je hebt een afgeronde MBO niveau 3 opleiding richting voedingstechnologie of Operator.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime baan voor 40 uur in 2-ploegen. Vroege ploeg:  06.00 - 15:00 uur.
    Late ploeg: 15:00 - 00.00 uur.
  • Ploegentoeslag, afhankelijk van de tijden, vanaf 25% op doordeweekse dagen. Er wordt niet gewerkt in het weekend en overwerken gebeurd sporadisch.
  • Het salaris wordt afgestemd naar aanleiding van jouw ervaring en opleiding(en).
  • 25 vakantiedagen (met de optie om 10 extra dagen bij te kopen).
  • Leuke teamactiviteiten zoals een team run bij de Enschedese marathon en borrels. De Personeelsverenging organiseert elk jaar Sinterklaas en natuurlijk vieren we de zomer- en kerstperiode groots!
  • Korting op onze producten in Zuivelhoeve winkels.
  • Als trots sponsor van FC Twente hebben we kaarten die we rouleren!

Interesse?
Leuk! Solliciteer direct via de 'direct solliciteren' button. Heb je vragen? Neem dan contact op met Annet Wassink (HR) via whatsapp op telefoonnummer 06-43417769.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

  1. Solliciteren
  2. 1e gesprek met Annet (HR) en Dennis (Teamleider Productie)
  3. 2e gesprek en rondleiding met Rob (Operations Manager) en Ans (HR)
  4. Arbeidsvoorwaarden gesprek 
  5. Contract en tekenen!

Zo ziet je werkplek eruit

Meer weten over het bedrijf waar je gaat werken?

Ontdek De Dessert Meesters

Vragen of direct solliciteren?

App, mail of bel met HR